Αφωνοι με την Βίκυ Κουλιανού: «Μου αρέσουν οι ρυτίδες μου, δεν αντέχω το ψεύτικο»

07.07.2016
Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Βίκυ Κουλιανού αποκαλύπτοντας πως ότι δεν έχει κάνει καμία πλαστική επέμβαση! Το διάσημο μοντέλο που έχει κάνει... πασαρέλα για τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου της μόδας εξέπληξε με τις δηλώσεις της περί των αισθητικών επεμβάσεων στο περιοδικό YOU.

Πώς ένιωσε όταν αντίκρισε την πρώτη της ρυτίδα; «Μια χαρά! Εγώ γενικότερα δεν το έχω πολύ με το ψεύτικο. Κάτι με ενοχλεί. Κάτι μου κλωτσάει. Δεν μου αρέσουν οι πολύ ρετουσαρισμένες φωτογραφίες. Το ίδιο δεν θα μου άρεσε και ένα πολύ ρετουσαρισμένο πρόσωπο από πλαστικές. Γιατί τα 25 είναι μια ηλικία, τα 30 είναι μια άλλη και τα 40 μια επόμενη ηλικία. Μου αρέσει αυτό το πέρασμα. Μου αφήνει άλλο βλέμμα στους ανθρώπους. Βλέπω αυτό που έχω ζήσει. Βλέπω αυτό που έχω περάσει. Ακόμα δεν έχω κάνει τίποτα στο πρόσωπό μου. Καμία πλαστική, ουτε καν μεσοθεραπεία» απαντά η πανέμορφη ελληνίδα.

Γιατί όμως δεν τολμάει; «Είναι μεν φόβος, αλλά δεν είναι του πόνου, είναι ο φόβος της παραμόρφωσης. Ότι μπορεί να μην μου αρέσω»