"Βόμβα": Η Ελένη χώρισε Μισόκαλο με Καλλιμούκου; - Όλο το παρασκήνιο

28.06.2016
Ο Θοδωρής Μισόκαλος και η Αντωνία Καλλιμούκου δεν είναι πια μαζι και ο χωρισμός τους προκάλεσε εγάλη έκπληξη, αφού το πρώην ζεύγος έδειχνε πολύ ερωτευμένο.

Τα σενάρια και οι φήμες για τους λόγους που έφτασαν στο χωρισμό, δίνουν και παιρνουν. Ωστόσο, το σενάριο του youweekly.gr για το τρίτο πρόσωπο πίσω απο τον χωρισμό, μάς άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Γιατί, ούτε λίγο ούτε πολύ, υποστηρίζει, ότι η Ελένη Μενεγακη κρύβεται πίσω από τον ξαφνικό χωρισμό!

Η παρουσιαστρια, σου λέει, έβαλε το χεράκι της για να χωρίσει ο αδελφός της με την πρώην συνεργάτιδα της, την οποία πιστεύαμε ότι συπαθούσε πολύ.

Σύμφωνα με το youweekly.gr, κολλητή της Καλλιμούκου φερεται να αποκάλυψε ότι η Ελένη δε θεωρούσε την Αντωνία αρκετά καλή για τον αδελφό της. Έκανε υπομονή μεχρι το πράγμα από αστείο, να γίνει σοβαρό. Τα παιδιά αγαπιόντουσαν και ο Θοδωρής ήταν τρελός και παλαβός για το μοντέλο, αλλά η Μενεγάκη δεν έβλεπε τη σχέση με καλό μάτι… Έτσι, μόλις έγιναν κουβέντες για σοβαρή δέσμευση, συγκατοίκηση και γάμο, το Λενιώ πάτησε πόδι και όλα τελείωσαν!

Εξάλλου, ο Θοδωρής, είναι πολύ δεμένος με την οικογένεια του κι έτσι αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση του με την Καλλιμούκου