Γαρδέλης: Οι ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί και ο δεύτερος γάμος

27.06.2016
Ο Σταμάτης Γαρδέλης παραχώρησε μια συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τους δυο γιους του, για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου αλλά και για τις ανήθικες προτάσεις προτάσεις που έχει δεχτεί στα 35 χρόνια της καριέρας του.

Έχει δύο γιους, τον Διονύση που είναι φοιτητής της σχολής καλών τεχνών και τον Νικόλα που δουλεύει στον εκδοτικό οίκο Φίλντισι: «Τα παιδιά έχουν τη δική τους προσωπικότητα, διάγουν τη δική τους πορεία. Φίλοι κολλητοί δεν είμαστε, αλλά μπαμπάς και παιδιά. Υπάρχει μια φιλική ατμόσφαιρα».

Έχουν περάσει δέκα χρόνια από τον πρώτο του γάμο και δεν το αποκλείει να ξανά παντρευτεί: «Δεν αποκλείω τίποτα ούτε όμως ο γάμος είναι κάτι που με απασχολεί. Έχω μια ήρεμη αρμονική σχέση με τη σύντροφό μου, δέκα χρόνια τώρα, είμαστε καλά, μπορεί και να γίνει».

Στα 35 χρόνια της καριέρας του έχουν υπάρξει φορές που έχει δεχτεί ανήθικες προτάσεις: «Αντιδρώ ανάλογα με την ηθική μου. Υπάρχουν ανήθικα πράγματα που με εντυπωσιάζουν. Μεγάλος άνθρωπος είμαι και συμπεριφέρομαι ανάλογα και στα ηθικά και στα ανήθικα».