Στέργιος Μικρούτσικος: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη Σοφία Βόσσου

16.06.2016
Ο Στέργιος Μικρούτσικος μιλάει πολύ σπάνια και σε μία από τις φορές αυτές, έδωσε συνέντευξη σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό, όπου με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε για ολα

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο ίδιος, για τη σχέση του με τον πατέρα του, που έκαναν ακομα κι έναν χρόνο να μιλήσουν, αλλά και για τη σχέση του με τη Σοφία Βόσσου, η οποία για χρόνια υπήρξε σύντροφος του πατέρα του. Μάλιστα, προχώρησε και σε μία συγκινητική δήλωση για εκείνην.

«Υπήρξαν περίοδοι που δεν ήμουν στα καλύτερα μου. Είχα μια ελαφρά κατάθλιψη. Με τον αυστηρά κλινικό όρο δεν πέρασα. Ξέρω πως είναι από δικούς μου ανθρώπους και γνωρίζω ότι είναι πολύ ζόρικο. Λειτούργησα όμως, όπως πάντα λειτουργούσα. Εννοώ ότι ακόμα και όταν πήγαιναν όλα σούπερ μπορεί να είχα τα υπαρξιακά μου προβλήματα και να με έψαχναν όλοι οι δικοί μου άνθρωποι χωρίς να μπορούν να με βρουν. Αντίστροφα, όταν ήταν όλα δύσκολα, έχει τύχει να είμαι χαρούμενος και εξωστρεφής», εξηγεί γα τις δικές του δύσκολες περιόδους.

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο τονίζει ότι σημερα είναι όπως τον ξέραμε, με τα χόμπι και τα ενδιαφέροντα του, ενώ παραδέχεται τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η σχέση τους.

«Περάσαμε απ’όλα τα στάδια, αλλά επειδή υπήρχε υψηλό επίπεδο συνεννόησης και αντίληψης ουδέποτε υπήρξαν υπερβολές. Υπήρξαν συγκρούσεις χωρίς λόγο. Κάποια στιγμή έκανα έναν χρόνο να μιλήσω με τον πατέρα μου. Όταν το συζητήσαμε μετά που τα ξαναβρήκαμε – όχι ότι τα είχαμε χάσει, εγώ τα είχα χάσει – γέλαγα. Συνειδητοποίησα ότι λειτουργούσα σαν το σενάριο να έγραφε τώρα ‘’θα κάνεις την εφηβική σου επανάσταση χωρίς λόγο και αιτία’’», δήλωσε στο περιοδικό People.

Στην ερώτηση με ποια από τις συντρόφους του πατέρα του έχει ακόμα επαφές ο Στέργιος, αποκάλυψε: «Με τη Σοφία Βόσσου. Η Σοφία είναι η δεύτερη μάνα μου. Εγώ μεγάλωσα με τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τη Σοφία»