Ζωή Λάσκαρη: Πυρ και μανία κατά του Τριανταφυλλίδη για τις "φαντασιώσεις" του

13.06.2016
Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε η θρυλική ελληνίδα ηθοποιός μέσω Facebook εναντίον του γνωστού τηλεοπτικού κριτικού με αφορμή τα όσα ισχυρίστηκε εκείνος για τον Φιλοποίμενα Φίνο.

Η Ζωή Λάσκαρη δεν μασάει τα λόγια της και αυτό που την πειράζει θα το πει ανοιχτά, ενώ είναι επίσης γνωστό ότι όσους αγαπά τους υπερασπίζεται με απίστευτο πάθος.

Η λατρεία που είχε η "Ζωίτσα" στον Φίνο είναι γνωστή. Η ίδια τη διατυμπανίζει εδώ και χρόνια ενώ μόλις πρόσφατα μας το θύμισε μέσα από μια ανάρτησή της στο Facebook.

Μην ακούσει, λοιπόν, κακό λόγο για τον Φίνο η Ζωή Λάσκαρη και γυρνάει το μυαλό της. "Κόκκινο πανί" στην προκειμένη περίπτωση ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης και το νέο του βιβλίο που έκανε έξαλλη την εκκρηκτική πρωταγωνίστρια.

"Πως ο Φίνος δεν είχε τουαλέτες στα καμαρίνια των ηθοποιών και πως αναγκάζονταν να πηγαίνουν στα χωράφια, ισχυρίζεται ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης στο βιβλίο του.
Δεν ξέρω απο που αντλεί τις πληροφορίες του. Απο ανθρώπους που δεν δούλεψαν ποτέ με τον Φίνο; Απο κάποιους που ήθελαν να γίνουν Φίνος στη θέση του Φίνου; Μήπως πρόκειται απλά για φαντασιώσεις του ίδιου του Τριανταφυλλίδη;
Ίσως ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης αναφέρεται στην κατοχική περίοδο, όταν ακόμα ο Φίνος ξεκινούσε τις παραγωγές του με τα γραφεία του στην οδό Χίου και τα στούντιο στην οδό Στουρνάρη και δεν υπήρχε η οργάνωση και οι υποδομές των στούντιο που κατασκευάστηκαν μετακατοχικά στις τρείς γέφυρες.
Όπως και να' ναι, τα καμαρίνια των ηθοποιών της Χρυσής Εποχής του Φίνου ήταν μικρές σουίτες. Παρείχαν στους ηθοποιούς όλες τις ανέσεις για να ετοιμάζονται και να ξεκουράζονται κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.
Έχω πει πολλές φορές πως όσο ζω θα απαντάω άμεσα σε όλες τις ανακρίβειες, τις ευτέλειες και τα εκ του πονηρού κουτσομπολιά που διατυπώνονται για τον Φίνο, οι παραγωγές του οποίου υπήρξαν υποδειγματικές μπροστά και πίσω απο τις κάμερες.
Κανείς δεν θα αμαυρώσει τον επαγγελματισμό και την οργανωτικότητα του για μερικά λεπτά δημοσιότητας"

Αυτά έγραψε η Ζωή Λάσκαρη στον λογαριασμό της στο Facebook και τα σχόλια από κάτω έπεσαν βροχή. Απάντηση ακόμη από την πλευρά του Τριανταφυλλίδη δεν έχουμε, όμως... περιμένουμε.

Ιδού και η ανάτηση αυτή καθ' αυτή