Φουρέιρα: Σοβαρή κρίση στη σχέση της με τον εφοπλιστή - Όλο το παρασκήνιο

13.06.2016
Εδώ και καιρό κυκλοφορεί η φήμη που θέλει τη σχέση της Ελένης Φουρέιρα με τον Σπυράγγελο Λυκούδη να περνά σοβαρή κρίση. Μάλιστα, το γεγονός ότι οι κοινές τους εμφανίσεις είναι πλέον σπάνιες, φουντώνουν όλο και περισσότερο τις φήμες.

Και η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό, η τραγουδίστρια πραγματοποιεί σόλο εμφανίσεις, αν και ο νεαρός εφοπλιστής, βρίσκεται στην Κεφαλονιά, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real news, το ζευγάρι περνά σοβαρή κρίση και ο λόγος φαίνεται ότι είναι τα επαγγελματικά της Ελένης, που είναι και η απόλυτη προετραιότητα της.

Μάλιστα, - πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα - ο Λυκούδης φέρεται ενοχλημένος που εκείνη φέτος το καλοκαίρι έχει βάλει το πρόγραμμά της μία σειρά εμφανίσεων και συναυλιών ακόμη και στο εξωτερικό.

Οι άνθρωποι που είναι κοντά στο ζευγάρι επιβεβαιώνουν τις φήμες, αν και τονίζουν ότι το ζευγάρι προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Το πρωί της Δευτερας (13/6) στο Πρωινό, η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με το περιβάλλον της Φουρέιρα, όπου παραδέχτηκε ότι έχουν κάποια θέματα. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουν χωρίσει.

Να υπενθυμήσουμε ότι το ζευγάρι, τους τελευταίους μήνες συγκατοικεί στα νότια προάστια.