Η απίστευτη ιστορία της «Marei»: «Το Game of Thrones με έσωσε από την... πορνεία»

05.06.2016
Εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως είναι φανατικοί του Game of Thrones: Η σειρά αγγίζει τα όρια του καλτ και οφείλει την επιτυχία της στη συναρπαστική πλοκή, τους ενδιαφέροντες χαρακτήρες αλλά και τις καυτές σκηνές σεξ που περιλαμβάνονται σχεδόν σε κάθε επεισόδιο.

Όσοι καθίσουν απόψε μπροστά στην τηλεόραση για να παρακολουθήσουν την επιστροφή της Marei, μίας καλλίγραμμης ιερόδουλης που έχει εμφανιστεί σε πολλά επεισόδια της σειράς, στην πραγματικότητα θα απολαμβάνουν την ερμηνεία μιας κοπέλας που υπηρξε πραγματική ιερόδουλη.

Η Josephine Gillan, η ηθοποιός που υποδύεται την αισθησιακή Marei, εργαζόταν κανονικά ως ιερόδουλη παίζοντας σε πορνό ταινίες με το όνομα Sophie O’Brien προτού γίνει διάσημη μέσω της σειράς του αμερικανικού δικτύου HBO.

Μια μέρα είδε μια αγγελία: Έψαχναν «νεαρές γυναίκες με φυσικό στήθος, χωρίς τατουάζ, που δεν θα είχαν αντίρρηση να κινηματογραφηθούν γυμνές.»

Φυσικά έστειλε αμέσως φωτογραφία της και της απάντησαν πως ήθελαν να τη δουν.

«Ήμουνα ενθουσιασμένη που θα είχα την ευκαιρία να κάνω πραγματική δουλειά ηθοποιού. Αλλά δεν είχα ιδέα πόσο θα άλλαζε η ζωή μου» λέει η Josephine.

Μοντέρνα σταχτοπούτα ναι, τυχερή όμως δεν τη λες με τόση ευκολία...

Η Josephine είχε μια πολύ δύσκολη παιδική ηλικία στην οποία κυριαρχούσε η σεξουαλική βία, το αλκοόλ και τα σκληρά ναρκωτικά. Πήγε σε 24 διαφορετικά δημοτικά σχολεία (!) καθώς η μητέρα της προσπαθούσε να ξεφύγει από μια βίαιη ερωτική σχέση και δόθηκε για υιοθεσία στα 12 της.

«Με βάλανε σε μια οικογένεια φίλου, ο οποίος μου έδωσε μαριχουάνα και αλκοόλ στα 12 μου χρόνια και με έκανε να εξαρτηθώ από την κοκαϊνη στα 14. Με βίασε δύο χρόνια αργότερα και μετά με εξέδιδε στους φίλους του.

«Ήμουνα πολύ τρομοκρατημένη για να μιλήσω σε κάποιον γιατί με απειλούσε ότι θα με θάψει στον κήπο αν το έκανα. Έλεγε πως το είχε ξανακάνει κι εγώ τον πίστευα» λέει σήμερα η Josephine.

Σήμερα, η 27χρονη δέχεται πλήθος προτάσεις για σοβαρούς ρόλους, παρά το το γεγονός ότι δεν έχει σπουδάσει ηθοποιός, αφού η ερμηνεία της στο GoT έχει τραβήξει την προσοχή αρκετών παραγωγών.

«Το Game of Thrones με έσωσε από την πορνεία και με έκανε δυνατότερο άνθρωπο», λέει σήμερα η όμορφη ηθοποιός.

Πηγή: Daily Mail