Ντέλι: Η κουκλάρα που παντρεύτηκε τον μεγιστάνα στη Σαντορίνη [photos]

05.06.2016
Ήταν ένας ονειρεμένος γάμος. H 26χρονη Ξένια Ντέλι, το μοντέλο από τη Μολδαβία που έκανε καριέρα στις πασαρέλες της Victoria's Secret, παντρεύτηκε τον ζάπλουτο Αιγύπτιο επιχειρηματία Φατί Ραμπάχ Αλ Σαρίφ. Η εντυπωσιακή καστανόχρωμη καλλονή, η οποία μένει μόνιμα στο Λος Αντζελες, γνώρισε μόλις τον Φεβρουάριο τον γοητευτικό 62χρονο Αιγύπτιο Πρόεδρο του ομίλου Amiral (ναυτιλιακά, logistics) και ο έρωτάς τους ήταν... κεραυνοβόλος, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας του.

Η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει. Επιθυμία της νύφης ήταν να παντρευτούν στη Σαντορίνη και ο αγαπημένος της έσπευσε να την πραγματοποιήσει. Οι πληροφορίες λένε ότι το διάσημο τοπ μόντελ επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα, ενώ η μητέρα της μιλά άπταιστα ελληνικά.

Εδώ και ενάμιση μήνα το ζευγάρι έφτασε στο νησί με το λίαρ τζετ του επιχειρηματία για να οργανώσει τον γάμο των ονείρων του, που οι φήμες θέλουν να αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ. Η Ξένια, η οποία συνοδευόταν από τη μητέρα της, σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την επίσκεψή της, γράφει στα ελληνικά «εντύπωση από τη Σαντορίνη».

Ο γάμος έγινε στο Οινοποιείο Santo Wines στο χωριό Πύργος, μια ειδυλλιακή τοποθεσία με θέα στο Ηφαίστειο και μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Ο γαμπρός έφτασε με κάμπριο, ενώ η νύφη παραδοσιακά, με άμαξα, και με το πρόσωπό της καλυμμένο με πέπλο. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αγάπης ενώπιον των 150 περίπου προσκεκλημένων και στη συνέχεια ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση, με τα πυροτεχνήματα να στολίζουν τον ουρανό της Σαντορίνης.

Οι εκπλήξεις όμως συνεχίστηκαν καθώς λίγο μετά την έναρξη της δεξίωσης, έγινε γνωστό πως το πάρτι θα συνεχιστεί στη διάσημη παραλία του Περίβολου, κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι και οι καλεσμένοι του συνέχισαν τη διασκέδαση σε παραλιακό beach bar που είχαν κλείσει...