Οι 10 πιο κουλ Έλληνες & ξένοι σταρ που έχουμε αγαπήσει [photos]

04.06.2016
Δεν είναι όλοι οι σταρ ψωνισμένοι με την εμφάνισή τους, δεν επιδιώκουν όλοι να μείνουν 25 ετών για μια ζωή σα να έχει παγώσει ο χρόνος ούτε όλοι οι σταρ δίνουν συνεντεύξεις λέγοντας πως το χειρότερο ελάττωμά τους είναι η ειλικρίνειά τους και μιλώντας με το σεις και με το σας στον δημοσιογράφο με τον οποίο συνομιλούν.

Υπάρχουν σταρ, οι οποίοι κάνουν εμφανίσεις όποτε θέλουν, μιλάνε αυθόρμητα και δε διστάζουν να πουν ακόμα και κάτι που ξέρουν ότι δε θα είναι αρεστό στον συνομιλητή τους γιατί πολύ απλά δεν τους νοιάζει.

Πρωτίστως, όμως, ξέρουν να αυτοσαρκάζονται και σου βγάζουν πάντα ότι είναι πολύ κουλ. Τώρα το κατά πόσο είναι γνήσιο για όλους όσους θα δεις στις φωτογραφίες και κατά πόσο το παίζουν από ένα σημείο και μετά επειδή είδαν ότι “τσίμπησε”, ειδικά για τους σταρ του Χόλυγουντ ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Ας δούμε λοιπόν τους πιο κουλ Έλληνες και ξένους σταρ από τον αξέχαστο κι ανεπανάληπτο Βλάση Μπονάτσο και την “Απαράδεκτη” φίλη του, Δήμητρα Παπαδοπούλου μέχρι τον Τζακ Νίκολσον και τον Μπιλ Μάρεϊ.