Τάμτα: «Δεν μου χαρίστηκε κάτι. Έχω περάσει πολλές δοκιμασίες»

03.06.2016
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Τάμτα σε γνωστό περιοδικό, όπου μίλησε για τις δυσκολίες που έχει περάσει αλλά και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στο Down Town Κύπρου για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε: «Η ζωή που έχω ζήσει μέχρι σήμερα, δεν ήταν και ιδιαίτερα εύκολη. Δεν μου χαρίστηκε κάτι. Έχω περάσει πολλές δοκιμασίες στη ζωή μου. Το ότι έγινα μάνα στα 14 μου, το ότι άλλαξα χώρα και ήρθα στην Ελλάδα ξαφνικά, το γεγονός ότι δήλωσα συμμετοχή σε ένα talent show, όπου δεν μιλούσα καν καλά τα ελληνικά. Έχω περάσει πολλά, αλλά τα έφερα εις πέρας όλα. Δεν με τρομάζουν τα δύσκολα. Ίσα-ίσα που έτσι εξελίσσομαι και πηγαίνω παρακάτω».

Όσο για το αν σκέφτεται να ξαναπαντρευτεί: «Ε, τι να πω για το γάμο; Τον έχω δοκιμάσει ήδη μία φορά – απέτυχε και τέλος. Δεν μου λέει κάτι. Γάμος είναι κι όταν συμβιώνεις με έναν άνθρωπο και είστε πολλά χρόνια μαζί. Όταν σας δένουν πολλά πράγματα. Δεν είναι σώνει και καλά η εκκλησία, η τελετή και οι υπογραφές. Απ’ την άλλη, αν παντρευόμουν ξανά -που δε νομίζω ότι θα το δοκίμαζα- θα έκανα κάτι πολύ ανατρεπτικό. Δεν θα τραβούσα το άγχος με το νυφικό, τα φορέματα, τις μπομπονιέρες… Θα έκανα ροκ γάμο».