Έγκυος η Αμάλ Αλαμουντίν - ούτε ο Κλούνεϊ δεν το... ξέρει!

02.06.2016
Σύμφωνα με το περιοδικό Life & Style, που κάθε δεύτερη εβδομάδα αφήνει... έγκυο την Αμάλ Αλαμουντίν, η νεαρή μεγαλοδικηγόρος και ο 55χρονος σταρ του Χόλιγουντ, Τζωρτζ Κλούνεϊ ετοιμάζονται να γίνουν γονείς.

Το περιοδικό παρουσιάζει την είδηση ως αποκλειστική (λέμε τώρα!) και υποστηρίζει πώς η Αμάλ έχει κάνει ήδη τη σχετική ανακοίνωση στον σύζυγό της.

Μάλιστα, το ζευγάρι έχει επιλέξει τους νονούς, έχει αποφασίσει ήδη σε ποιο νηπιαγωγείο θα πάει το παιδί και βεβαίως ποιο θα είναι το όνομα του μικρού ή της μικρής Κλούνεϊ.

Ασφαλώς, μέχρι την επίσημη ανακοίνωση από το ίδιο το ζευγάρι, δεν πιστεύουμε τίποτα, αφού πολύ συχνά οι φήμες θέλουν την Αμάλ Αλαμουντίν να είναι έγκυος - αν και άλλες λένε ότι το ζευγάρι περνάει κρίση στο γάμο του.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση των Κλούνεϊ πάντως, ήταν στις αρχές της εβδομάδας, στο Βατικανό, όταν ο ηθοποιός βραβεύθηκε από τον Πάπα Φραγκίσκο για το φιλανθρωπικό του έργο και η νομικός σύζυγός του, για μια ακόμη φορά έκλεψε την παράσταση χάρη στην κομψότητα και το στιλ της.

Πάντως σε προηγούμενο τεύχος του περιοδικού «Life&Style», η απόκτηση παιδιού φάνταζε πολύ δύσκολη για το διάσημο ζευγάρι ... και μάλιστα οι συντάκτες του μας πληροφόρησαν ότι ο 54χρονος γόης του Χόλιγουντ ανησυχεί για την ποιότητα του σπέρματός του και η Αμάλ για την υποτιθέμενη νευρική ανορεξία της. Τα συμπεράσματα δικά σας!