Επιτέλους μάθαμε ποιος ήταν ο "άσχημος γυμνός άντρας" στα Φιλαράκια [photo]

02.06.2016
Τι και αν τα έχουμε δει άπειρες φορές σε επανάληψη και ξέρουμε πολλές ατάκες απέξω κι ανακατωτά, υπάρχουν ακόμα πράγματα για τα “Φιλαράκια” που δε γνωρίζουμε κι ανακαλύπτουμε δώδεκα χρόνια μετά το φινάλε.

Συγκεκριμένα, ο αρθρογράφος της Huffington Post, Todd Van Luling, βάλθηκε αν μας αποκαλύψει την ταυτότητα του “άσχημου γυμνού άντρα” αφού δεν άντεχε να μην ξέρει ποιος ηθοποιός τον υποδύθηκε.

Να θυμίσουμε ότι τον “άσχημο γυμνό άντρα” αν και τον ακούγαμε συχνά από τα “Φιλαράκια” αφού τον έπαιρναν μάτι από το παράθυρο του διαμερίσματος της Μόνικα, εκείνος εμφανίστηκε στη σειρά μόλις σε δύο επεισόδια της τρίτης και της πέμπτης σεζόν.

Ο Van Luling δεν άντεχε να ζει άλλο με την απορία αυτή και για έναν ολόκληρο χρόνο έψαχνε σε όλο το Διαδίκτυο σε site, forum και social media τα στοιχεία του ηθοποιού που τον ενσάρκωσε.

Αρχικά νόμιζε ότι ήταν ο Michael Hagerty, αλλά τελικά αποδείχθηκε πως ήταν ο John Haugen -τον βλέπεις στη φωτογραφία παραπάνω- με τον οποίο επικοινώνησε και του αποκάλυψε πως η Warner Bros του είχε ζητήσει τότε να μην αποκαλύψει την ταυτότητά του.