Μαρία Μενούνος: Συγκλονίζει η εξομολόγηση για το δράμα των εξωσωματικών

01.06.2016
Καταιγισμός φωτογραφιών από την ελληνικής καταγωγής διάσημη παρουσιάστρια από την παράδεισο όπου ξεκουράζεται ύστερα από μια πολύ δύσκολη δοκιμασία που πέρασε τους τελευταίους μήνες στην προσπάθειά της να γίνει μανούλα.

Η Μαρία Μενούνος είναι 37 ετών και μόλις πριν λίγο καιρό αρραβωνιάστηκε με τον επί 19 (!) χρόνια σύντροφό της, Κέβιν Αντεργκάρο. Δεν έκρυψε ποτέ τη λαχτάρα της να γίνει μανούλα και θέλησε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της τον αγώνα που έδωσε με την εξωσωματική γονιμοποίηση.

Προφανώς η προσπάθεια δεν απέφερε καρπούς και η πίεση υπήρξε αφόρητη γαι την Μαρία, η οποία πήρε τον καλό της και πήγε στον "παράδεισο" για να χαλαρώσουν.

Στην ειδυλλιακή Πλάγια ντελ Κάρμεν στο Μεξικό βρήκε την ηρεμία που της έλειπε η Μαρία και αφού πόσταρε διάφορες φωτογραφίες όλο χαρά -μία εκ των οποίων συζητήθηκε δεόντως λόγω των ευτραφών οπισθίων της που προφανώς έχουν να κανουν με τα φάρμακα που έπαιρνε τόσο καιρό - μίλησε ανοιχτά για τη δοκιμασία της εξωσωματικής με μεγάλο πάθος.

"Ύστερα από μήνες πολλούς εξωσωματικών θεραπειών δεν ένιωθα ο εαυτός του. Είμαι ευτυχισμένη που μπορώ να ποστάρω αυτή τη φωτογρααφία και να πω ότι νιώθω ο εαυτός μου ξανά. Σε ρίχνει κάτι τέτοιο τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά. Διάβολε, πέρασα ενα ολόκληρο επεισόδιο του σόου μου @siriusxmstars κλαίγοντας. Ύστερα από μερικές εβδομάδες @piyoworkout και φτάνοντας τα 10.000 steps στην προπονηση του step μου (και ξεπερνώντας το τις περισσότερες φορές) νιώθω να έχω επιστρέψει στο φυσιολογικό. Όποιος περνά τέτοια διαδικασία ξέρει για τι πράγμα μιλάω. Αυτές οι διακοπές ήταν τόοοοσο αναγακίες και νιώθω ευλογημένη που μπορώ να τις κάνω"

Αυτά γράφει η Μαρία Μενούνος καμαρώντας για το σώμα της με το μπικίνι και το hashtag #nonfilter