Πετρουτσέλι: «Συνειδητοποίησα πως η μέρα μου δεν περνούσε»

01.06.2016
Η Φλορίντα Πετρουτσέλι παραχώρησε μια συνέντευξη όπου μίλησε για τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Λιάπη, αλλά και για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν έμεινε εκτός τηλεόρασης.

Η γνωστή δημοσιογράφος, μίλησε στην εφημερίδα Αγορά για την δύσκολη περίοδο που πέρασε χωρίς δουλειά: «Όταν σταμάτησα να δουλεύω είχα βάλει κάποια χρήματα στην άκρη, εκτός αυτού όμως με στήριξε πολύ η σχέση μου, με τον οποίο εδώ και πολλά χρόνια είμαστε μαζί. Ποτέ δεν με έκανε να νιώσω άβολα, αντιθέτως για να πω και την αλήθεια νομίζω το προτιμούσε που σταμάτησα να δουλεύω.

Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα πως η μέρα απλώς δεν περνούσε και όλοι γύρω μου δούλευαν δεν είχα συνηθίσει να κάθομαι, οι μέρες μου ένιωθα πώς ήταν ατελείωτες. Είμαι παραγωγικός άνθρωπος, μου αρέσει να δουλεύω και να εξελίσσομαι και αυτό ήταν κυρίως που μου έλειπε από την ζωή. Κάπως έτσι αποφάσισα ότι ήθελα να γυρίσω πάλι στα παλιά μου λημέρια».

Όσο για τον σύντροφό της που είναι δίπλα της και την στηρίζει δήλωσε: «Πάρα πολλές εκπλήξεις κατά καιρούς μου έχει κάνει, από πάρτι γενέθλιων, ταξίδια αλλά και καθημερινές εκπλήξεις. Νομίζω αυτή που αγάπησα περισσότερο ήταν ένα ρομαντικό ταξίδι που είχε κανονίσει κρυφά με σύμμαχο την Ελεονώρα Μελέτη για να μην πάρω χαμπάρι και πραγματικά τα κατάφερε πολύ καλά γιατί το έμαθα λίγες ώρες πριν ταξιδέψουμε. Μου αρέσει ο άντρας με τρόπους, με παιδεία, που ενημερώνετε κι έχει άποψη κι επιχειρήματα».