Νέος έρωτας για τον Αλβάρο της Αθηνάς Ωνάση; Ο ίδιος δίνει την απάντηση [photo]

31.05.2016
Eδώ και μία εβδομάδα περίπου έχουν οργιάσει οι φήμες πως η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο έχουν τραβήξει πια χωριστούς δρόμους στις ζωές τους μετά από 11 χρόνια γάμου. Η είδηση μάλιστα θεωρείται σίγουρη, παρόλο που επίσημη ανακοίνωση δεν έχει εκδοθεί μέχρι στιγμής.

Αιτία του χωρισμού; Όπως όλα δείχνουν η απιστία του Αλβάρο! Κυκλοφόρησε μάλιστα και ένα βραζιλιάνικο δημοσίευμα που τον θέλει ερωτευμένο ξανά με μία Ισπανίδα.

Αμέσως ο Αλβάρο έδωσε την απάντησή του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media: "Αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα. Και τεράστια έλλειψη σεβασμού" γράφει ο Ντόντα βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Παράλληλα δηλώνει συντετριμμένος, γιατί- όπως είπε αποκλειστικά στην εφημερίδα Freddo - δεν θέλει να να χωρίσουν: «Αυτό που μπορώ να σου πω τώρα είναι ότι πρόκειται για μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Αγαπάω τη γυναίκα μου πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο. Είναι μια φρικτή στιγμή. Είμαι συντετριμμένος. Πραγματικά όμως θα παλέψω με όλη μου την καρδιά και την ψυχή γι'αυτό. Για την αγάπη μου...» ανέφερε χαρακτηριστικά.

‼ISSO É MAIS UMA GRANDE MENTIRA ‼ UM DESRESPEITO ‼

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Doda Miranda 🇧🇷 (@dodamiranda) στις Μάι 30, 2016, 12:12μμ PDT