Ακρίτα για Mega: "Σκατόψυχοι όσοι πανηγυρίζουν για τις εξελίξεις"

24.05.2016
Από το πρωί οι πληροφορίες γύρω από το μέλλον του Mega ανανεώνονται συνεχώς και η φημολογία που ήθελε τον πρώτο ιδιωτικό σταθμό της Ελλάδας να κατεβάζει ρολά μετά από 26 χρόνια λειτουργίας ήταν αρκετή για να κάνει τους χρήστες στα social media να διχαστούν για ακόμα μία φορά.

Άλλοι εξέφραζαν τη συμπαράστασή τους στους εργαζομένους κι άλλοι πανηγύριζαν το πιθανό κλείσιμο. Τη δεύτερη κατηγορία χρηστών έσπευσε να σχολιάσει μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook με το ακόλουθο σχόλιο:

"Διαβάζουμε κάτι χαριτωμενιές για το Mega και το 'κουμπί 4 στο τηλεκοντρόλ'. Γελάσαμε πάλι βρε σε καλό να μας βγει. Σαν να 'έχουμε μπλέξει τα πολύπριζα με τις αγκινάρες μερικοί εδώ μέσα. Δεν παθαίνουν τίποτα τραπεζίτες, μέτοχοι, υψηλόμισθοι και λοιποί συγγενείς.

Το Mega που κλείνει είναι του δημοσιογράφου, του τεχνικού, του σκηνοθέτη, του ηθοποιού. Το Mega που κλείνει είναι της μακιγιέζ, της κομμώτριας, του καφετζή. Είναι του οδηγού, του θυρωρού, της Αναστασίας στη γραμματεία. Της Εύας, του Χάρη, του Τάσου, του Γιάννη, της Σοφίας.

Όποιος πανηγυρίζει, λοιπόν, ας παει στο διάολο να δούμε λίγο κάτι εμείς οι υπόλοιποι. Άντε μπράβο με τους σκατόψυχους εδώ μέσα."