Βόμβα: Χωρίζει η Αθηνά Ωνάση με τον Αλβάρο μετά από 11 χρόνια γάμου!

24.05.2016
H Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο θεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς σόουμπιζ, καθώς είναι απόλυτα ταιριαστοί και μοιράζονται τα ίδια πάθη. Για το λόγο αυτό η είδηση πως το ζευγάρι χωρίζει έπεσε σαν βόμβα!

Το νέο αυτό κυκλοφορεί ενυπόγραφο κατ΄αποκλειστικότητα στην ιστοσελίδα του βραζιλιάνικου ειδησεογραφικού περιοδικού "Epoca" και αναφέρει πως μετά από 11 χρόνια γάμου, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. «Παρόλα αυτά εξακολουθούν να αγαπούν ο ένας τον άλλο πολύ και υποφέρουν», ανεφέρεται στο δημοσίευμα.

«Είναι πραγματικά μια καταιγίδα, αλλά εγώ δεν θα εγκαταλείψω την αγάπη μου. Δεν θα είναι εύκολο και θα παλέψω μέχρι τέλους» φέρεται να έχει πει ο Αλβάρο που την συγκεκριμένη περίοδο προπονείται σκληρά στο ιππικό άλμα.για τους Ολυμπιακούς της Βραζιλίας.


Σας θυμίζουμε πως πριν λίγες μέρες η οικογένεια πέρασε πολύ δύσκολες ώρες, όταν καθώς σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα το αγαπημένο άλογο της κόρης του Αλβάρο. Το νέο δεν έχει ακόμη διαψευστεί από την οικογένεια, πολλοί όμως δεν το πιστεύουν καθώς το ζευγάρι σε πρόσφατες φωτογραφίες του έδειχνε πολύ αγαπημένο.