Τζόντι Φόστερ: Οι απίστευτες αποκαλύψεις για τη "Σιωπή των Αμνών"

24.05.2016
Η θρυλική, πολυβραβευμένη ταινία του 1991 έχει γράψει τη δική της λαμπρή σελίδα στην ιστορία του κινηματογράφου. Όμως αυτό που μαθαίνουμε σήμερα για τη σχέση των δύο πρωταγωνιστών του μας ξάφνιασε.

Καλεσμένη στην εκπομπή "Τhe Graham Norton Show", η Τζόντι Φόστερ μίλησε μεταξύ άλλων και για τη συνεργασία της με τον σερ Άντονι Χόπκινς, που όμως δεν ήταν όπως φανταζόμασταν.

"Φοβόμουνα τόσο πολύ που δεν μίλησα πραγματικά μαζί του καθ’ όλη την διάρκεια των γυρισμάτων. Την πρώτη ημέρα των γυρισμάτων διαβάσαμε το σενάριο και μέχρι το τέλος δεν ήθελα να του ξαναμιλήσω, ήμουν τρομοκρατημένη με όσα θα συνέβαιναν. Φτάσαμε μέχρι το τέλος των γυρισμάτων και πραγματικά δεν είχαμε ποτέ μας μια συνομιλία. Στην πραγματικότητα τον απέφευγα, αλλά την τελευταία ημέρα ήρθε σε μένα και με δάκρυα στα μάτια του είπα, πόσο τον φοβόμουν και τότε αυτός μου απάντησε ‘'Και εγώ σε φοβόμουν’'".

Άκου τώρα κάτι πράγματα... Για την ιστορία, και οι δυο ηθοποιοί είχαν κερδίσει βραβεία Όσκαρ για τις ερμηνείες τους, ενώ η ταινία είχε βραβευτεί με τα βραβεία της καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας και διασκευασμενου σεναρίου