20 διάσημες σταρ ντυμένες «λαγουδάκια του Πάσχα» [photos]

10.04.2017
Αν τα παλαιότερα χρόνια περιμέναμε τις επίσημες φωτογραφίσεις των σταρ στα περιοδικά για να τις απολαύσουμε στο πνεύμα των εορτών, στην εποχή των social media, οι ίδιες οι σταρ φροντίζουν να μας βάζουν κατευθείαν στο κλίμα, ανεβάζοντας σε πραγματικό χρόνο στα προφίλ τους στο Instagram κατά προτίμηση σχετικές φωτογραφίες και selfies.

Με αφορμή την Πασχαλιά λοιπόν ας απολαύσουμε αγαπημένες μας -κυρίως ξένες, αλλά κι Ελληνίδες- σταρ από τις δεκαετίες του '50 και του '60 μέχρι και σήμερα, ντυμένες -οι περισσότερες- “λαγουδάκια του Πάσχα”, συμβολίζοντας ταυτόχρονα και τον ερχομό της Άνοιξης για να μην πούμε του καλοκαιριού εάν κρίνουμε από τον καλοκαιρινό καιρό του τελευταίου χρονικού διαστήματος.

Από την Ντέμπι Ρέινολντς του κλασικού “Τραγουδώντας στη Βροχή”, τη “Μάγισσα Σαμάνθα” Ελίζαμπεθ Μοντγκόμερυ και την “εθνική μας σταρ” Αλίκη Βουγιουκλάκη μέχρι τη Μαντόνα, τη Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι και τη δικιά μας Μαρία Κορινθίου ας απολαύσουμε 20 αγαπημένες μας σταρ ντυμένες “λαγουδάκια του Πάσχα”. Χρόνια πολλά!