Ρουβάς - Ζυγούλη: Η έξοδος από το μαιευτήριο & οι δηλώσεις για το όνομα [vds]

25.04.2016
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει σύσσωμη η οικογένεια Ρουβά - Ζυγούλη, μετά τον ερχομό του νέου μέλους, την περασμένη Πέμπτη (21/4).

Η Ζυγούλη πήρε εξιτήριο από το μαιεύτηριο το πρωί της Δευτέρας (25/4), έχοντας στο πλευρό της τον πανευτυχή πατέρα. Και όπως έκαναν με τα τρία άλλα τους παιδιά, έτσι και τώρα το ζευγάρι μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τον ερχομό του γιου τους, τον οποίο κρατουσε στην αγκαλιά του το μοντέλο.

Η Ζυγούλη, ιδιαίτερα συγκινημένη δήλωσε: «Έχει δική του προσωπικότητα το μωρό. Θα φανεί. Ήταν πολύ εύκολη εγκυμοσύνη και κατάφερα να την ευχαριστηθώ πάρα πολύ". Ο, δε, Σάκης ο οποιος αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια του τοκετού (η Κάτια γέννησε με καισαρική τομή) ήταν πολύ κοντά, δήλωσε ότι και το τέταρτο παιδί του θα του δίνει δύναμη.

Ωστόσο, για πρώτη φορά έκαναν αποκαλύψεις και για το όνομα του μωρού.

Τα ονόματα των τριών τους παιδιών ξεκινάει από "Α", (Αναστασία, Αλέξανδρος και Αριάδνη), όπως και τα δικά τους, Αικατερίνη (Κάτια) και Αναστάσιος (Σάκης). Η οικογένεια έχει μία σαφή προτιμηση στα ονόματα που ξεκινούν από το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου και η απορία όλων είναι αν θα συνεχίσουν την παράδοση ή θα τη "σπάσουν" δίνοντας στο μωρό το όνομα ενός εκ των δύο παππούδων.

Αλλά όχι. Η παράδοση θα συνεχιστεί κανονικά και με το νόμο της φαμίλιας, αφού το ζευγάρι αποκάλυψε ότι και αυτό το όνομα θα ξεκινάει από "Α"΄.