Βρέθηκε νεκρός ο Prince - Θρήνος στην παγκόσμια μουσική σκηνή

22.04.2016
Νεκρός, μέσα στο ασανσέρ της έπαυλής του, στη Μινεσότα βρέθηκε την Πέμπτη (21/4) ο Prince. O 57χρονος "πρίγκιπας" της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, τις τελευταίες μέρες αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, εξαιτίας μία γρίπης που τον ταλαιπωρούσε και είχε μάλιστα ειχασθή εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Ο Πρινς Ρότζερς Νέλσον, όπως ήταν το πλήρες όνομα του, την περασμένη εβδομάδα είχε εισαχθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Ιλινόι με τον εκπρόσωπό του να δηλώνει πως η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί μετά τη συναυλία που είχε δώσει στην Ατλάντα και αφού επέβαινε σε αεροπλάνο.

Μάλιστα, είχε ακυρώσει δύο συναυλίες του την περασμένη εβδομάδα στην Ατλάντα λόγω γρίπης, σύμφωνα με το TMZ, ενώ τις μέρες πριν από τον θάνατό του είχε εντοπιστεί αρκετές φορές σε φαρμακεία κοντά στο σπίτι του να αγοράζει φάρμακα.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη, ενώ για αρκετές ώρες επικρατούσε ένα μυστήριο γύρ απ' αυτόν. Αρχικά, την είδηση ότι βρέθηκε νεκρός στην έπαυλή του, δημοσίευσε ο δίκτυο ΤΜΖ, το οποίο αρχικά έκανε λόγο για «διερεύνηση σε υπόθεση θανάτου στην έπαυλη του Prince στην Μινεσότα των ΗΠΑ».

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τη δυσάρεστη είδηση. Το έκανε, όμως, λίγες ώρες αργότερα ο ατζέντης του καλλιτέχνη.

Ο θρυλικός καλλιτέχνης που στην 40χρονη καριέρα του είχε πουλήσει πάνω από 100.000 δίσκους ήταν διάσημος για τους έντονα φορτισμένους σεξουαλικά στίχους των τραγουδιών του, ενώ το όνομά του είχε συνδεθεί με αναρίθμητες γυναίκες αλλά και άντρες.