Αποκάλυψη: Έτσι είναι το κορμί της Σπυροπούλου χωρίς ρετούς! [photos]

21.04.2016
Σχεδόν καλοκαίριασε, με τον υδράργυρο στα ύψη για την εποχή και οι celebrities έβαλαν τα σέξι τα μαγιό τους και απόλαυσαν τις πρώτες τους βουτιές. Ανάμεσα τους και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μάλιστα, η περίπτωση της νεαρής παρουσιάστριας μάς απασχόλησε τα μάλα αυτή την εβδομάδ, αφού φιγουράρει σε όλα τα lifestyle περιοδικά με το ριγέ της μπικίνι, αλλά σε διαφορετικές εκδοχές. Συγκεκριμένα, σε άλλο περιοδικό τη βλέπουμε με το απαραίτητο ρετούς και σε άλλες, χωρίς, προκαλώντας αίσθηση η διαφορά.

Στις σελίδες των περιοδικών ΟΚ και Hello, η Κων/να φιγουράρει με το σέξι μπικίνι της στην παραλία του Αστέρα, ενώ στις φωτογραφίες έχει γίνει και η απαραίτητη επεξεργασία photoshop.

Το youweekly από την άλλη δημοσιεύει τις ιδιες σχεδόν φωτογραφίες, χωρίς ρετούς. Και η διαφορά είναι εμφανής, σε καμία περίπτωση, όμως, δεν είναι τραγική.

Εξάλλου, η Σπυροπούλου είναι από τις χυμώδεις τηλεοπτικές παρουσίες και όπως βλέπουμε στις αρετουσάριστες φωτογραφίες, διαθέτει ένα μεσογειακό κορμί, με τις καμπύλες και τα πιασιματάκια τους. Και αρκετά γυμνασμένο.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας, την Τετάρτη (20/4) που κυκλοφόρησαν τα περιοδικά, αποκάλυψε ότι έχουν κάνει ρετούς αφού το κορμί της (την έχει συναντήσει στον Αστέρα) δεν είναι έτσι στην πραγματικότητα