Η πρώην του Βαλάντη επιτίθεται στην Ηλιάκη [photo]

21.04.2016
Οι πρόσφατες δηλώσεις του Βαλάντη στο ΟΛΑ, όπου ανάμεσα σε άλλα, χαρακτήρισε τους παχύσαρκους ανθρώπους, αρρώστους, έφεραν την αντίδραση της Μαρίας Ηλιάκη μέσα από το Πρω1νό ΑΝΤ1.

Η Ηλιάκη, που υπερασπίζεται πάντα τις γυναίκες με περισσότερα κιλά, αντέδρασε στα όσα είπε ο Βαλάντης και τόνισε:

«Οπότε αν ο Βαλάντης επανέλθει στο τραγούδι και ξανακάνει καριέρα, θα απαγορεύεται να έχει θαυμάστριες λίγο γεματούλες! Συγγνώμη αλλά κάνει και μία δουλειά! Όλες εμείς που έχουμε λίγα κιλάκια παραπάνω να μην τον ακούμε τον Βαλάντη! Μια χαρά! Εγώ δεν τον ακούω έτσι κι αλλιώς! Με σεκιούριτι θα κυκλοφορώ ε; Απλά ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει βρει μια μάσκα και λέει: “Εντάξει εγώ λέω την αλήθεια και άμα αρέσει. Κάτσε ρε φίλε, όταν είσαι με την παρέα σου να την πεις την αλήθεια. Ο Θέμος γιατί δεν του απάντησε;».

Τα λόγια της Ηλιάκη, πυροδότησαν την οργή μιας άλλης κυρίας, της πρώην του Βαλάντη.

Ο λόγος για την τραγουδίστρια Έλενα Γκρέκουη οποία μέσω Facebook απάντησε στην Ηλιάκη:

«Καημένη Ηλιάκη, εσύ ποια είσαι που σχολιάζεις στα πάνελ; ποιον αφορά η άποψη σου; Ο Βαλάντης κοπελιά δεν περίμενε εσένα ..έχει ήδη την καριέρα του κ την αγάπη του κόσμου εδώ κ πολλά χρόνια…για ηρέμησε λιγάκι !!Αρκετά ανεχτήκαμε ,ορισμένους!!!!!»

Να θυμίσουμε πως η Γκρέκου είναι η μητέρα του πρώτου παιδιού του Βαλάντη, του μικρού του γιου με την οποία δεν παντρεύτηκαν ποτέ και για ένα μεγάλο διάστημα είχαν τρελή κόντρα.