Dawson's Creek: Πώς είναι σήμερα το καστ της νεανικής σειράς [photos]

26.04.2016
?Στο ειδυλλιακό Κέιπσαϊντ, μια μικρή παραλιακή πόλη κοντά στην Βοστόνη, εξελίσσεται η ζωή πέντε φίλων που περνάνε από την εφηβεία στην ενηλικίωση. Φίλοι από παιδιά, ο Ντόσον, ένας ρομαντικός ονειροπόλος και η Τζόι, το κλασικό αγορόκοριτσο που δε γνωρίζει την θηλυκότητα της ζουν μαζί με την Τζένιφερ, τον Πέισι και τον Τζακ απίθανες νεανικές περιπέτειες.

Αυθόρμητοι, ανήσυχοι, με ευαισθησίες και όνειρα μαθαίνουν να μοιράζονται και παίρνουν μαθήματα ζωής, πολύτιμα και μοναδικά...”

Αυτή ήταν η πλοκή της σειράς “Dawson's Creek”, η οποία προβλήθηκε και στη χώρα μας με τον τίτλο “Νεανικές Ανησυχίες” από το Mega και θύμιζε “Μπέβερλι Χιλς” και “Λεωφόρο του Μέλροουζ”.

Παιζόταν για πέντε σεζόν από το 1998 έως το 2003 κι έκτοτε -όπως γίνεται με όλες τις σειρές που σημείωσαν υψηλές τηλεθεάσεις- οι ηθοποιοί καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα εάν θα γυριστεί κάποια συνέχεια της σειράς.

Απάντηση οι φαν δεν παίρνουν, καθώς δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στα σκαριά. Συνεπώς, μέχρι τότε ας δούμε πως είναι σήμερα το καστ της σειράς.