Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό το κορίτσι δεν αρέσει στον Λιάγκα... [photos]

20.04.2016
Μας συστήθηκε μέσα από το “Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο” του Χάρη Ρώμα, ενώ η δημοτικότητά της εκτοξεύτηκε μέσα από την καθημερινή σαπουνόπερα του Mega “Η Ζωή της άλλης” όπου υποδυόταν τη μοχθηρή “Ξένια”.

Ο λόγος για την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία τον Μάρτιο έσβησε τα 30 κεράκια στην τούρτα κι είναι μία από τις ομορφότερες Ελληνίδες ηθοποιούς. Ωστόσο, αν και συγκινεί εδώ και χρόνια τον αντρικό πληθυσμό, φαίνεται πως στον Γιώργο Λιάγκα δεν αρέσει και τόσο πολύ αφού με αφορμή την εμφάνισή της στο 3ο Madwalk είπε στο “Πρωινό”:

«Η Αθηνά είναι από τις περιπτώσεις που όταν τη δεις από κοντά δεν την προσέχεις πάρα πολύ να πεις "Αχ μια γυναικάρα". Όπως η Μαντόνα που αν τη δεις από κοντά είναι ένα φτύμα και είναι στη σκηνή πάνω και είναι σούπερ σταρ. Και η Αθηνά τέτοια είναι, από κοντά είναι μια κοντούλα, μια όμορφη, δεν είναι δηλαδή... Και τη βλέπεις έτσι και λες τι γυναικάρα είναι αυτή!».

Εμάς θα μας επιτρέψει να διαφωνήσουμε και για αυτό το λόγο συγκεντρώσαμε 20 φωτογραφίες της σέξι ηθοποιού που μαρτυρούν γιατί έχει κερδίσει τον θαυμασμό του αντρικού πληθυσμού.