Μαίρη Συνατσάκη: Ποζάρει πιο sexy από ποτέ με εσώρουχα [photos]

14.04.2016
Η Μαίρη Συνατσάκη φωτογραφήθηκε και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη για γνωστό περιοδικό, όπου μίλησε για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την επιστροφή του στο Πρωινό, ενώ αναφέρθηκε και στον πρώην σύντροφό της Μύρωνα Στρατή.

Στην ερώτηση για το αν θα γυρνούσε στο Πρωινό του Αντ1, όπως ο Ουγγαρέζος, είπε: "Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Δημήτρης με το Πρωινό και δεν έχω καταλάβει. Όμως ξέρω ότι πάει εκεί για το Ouga Challenge. Οπότε, βεβαίως θα το έκανα αν είχα κάτι να παρουσιάσω. Αλλιώς πιστεύω ότι είναι υπερπλήρεις και υπερομάδα".

Και συνέχισε λέγοντας για τις ερωτήσεις που της κάνουν για τον Μύρωνα Στρατή: "Μου είναι εντελώς αδιάφορο το συγκεκριμένο θέμα. Πατάω play και απαντώ. Γενικά όλες οι ερωτήσεις που δεν μου αρέσουν μπαίνουν στη σφαίρα του αδιάφορου, γιατί αν έμπαιναν στη σφαίρα των νεύρων και του εκνευρισμού θα μου ήταν δύσκολο να δίνω συνεντεύξεις. Είναι πολλές οι ερωτήσεις που απαντάω ξανά και ξανά. Αν θα παντρευτώ, αν θα ήθελα να γίνω μάνα…"

Για τον τωρινό σύντροφό της, Σπύρο Χατηαγγελάκη, ο οποίος είναι ηθοποιός, δήλωσε: "Ωχ, δεν θέλω να σκέφτομαι πως σκέφτεται γι’αυτό, ούτε να μιλήσω εξ ονόματός του. Ξέρω όμως ότι αυτό είναι το δικό μου άγχος. Γι’αυτό δεν θέλω να μιλάω καθόλου. Δεν του αξίζει για τη δουλειά, την πορεία και τις συνεργασίες που έχει κάνει. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι. Ο άνθρωπος κάνει πειραματικό εναλλακτικό θέατρο".