Ρόμπιν Ράιτ: Η πιο hot 50αρα του Λευκού Οίκου [photos]

08.04.2016
Ενσαρκώνει δίπλα στον Κέβιν Σπέισι την ιντριγκαδόρισσα σύντροφό του στη βραβευμένη τηλεοπτική σειρά House of Cards η οποία έγινε παγκόσμια επιτυχία. Τη σειρά βλέπει ακόμα και ο Μπαράκ Ομπάμα!

Πρόκειται για μια «παλαιάς κοπής» ωραία γυναίκα, που απέχει συνειδητά από το κακώς εννοούμενο «star system»!

Πώς ξεκίνησαν όλα; Η όμορφη Ρόμπιν διασκεδάζει σε μια ντισκοτέκ. Ένας φωτογράφος τρελαίνεται μαζί της και της προτείνει να γίνει μοντέλο. Με αυτή την εμφάνιση είναι το μόνο εύκολο. Γρήγορα όμως πλήττει αφόρητα και κυνηγάει το όνειρό της να γίνει ηθοποιός. Ακολουθεί η σειρά «Σάντα Μπάρμπαρα» όπου επί τέσσερα χρόνια παίζει την όμορφη Κέλι, έναν ρόλο που την καθιέρωσε και στην ελληνική τηλεόραση.

Το 1990 σε ηλικία 24 ετών γνωρίζει τον μετέπειτα σύζυγό της, ηθοποιό Σον Πεν. Ο σκληρός του Χόλιγουντ είχε μόλις χωρίσει με την Μαντόνα και οι δυό τους έζησαν έναν τρελό έρωτα με πολλά σκαμπανεβάσματα. «Οι ιστορίες αγάπης τελειώνουν άσχημα, γενικά» έχει πει η Ρόμπιν. Έζησαν μαζί 13 χρόνια και έκαναν αίτηση διαζυγίου πάνω από τρεις φορές για «ασυμφωνία χαρακτήρων». Πολλοί ισχυρίζονται ότι ήταν και βίαιος! «Δεν λυπάμαι για τον χωρισμό. Εχουμε δύο υπέροχα παιδιά μαζί και τα μεγαλώνουμε πολύ καλά» είχε δηλώσει η Ρόμπιν.

Μετά την Τζένι στην ταινία «Forrest Gump», η Ρόμπιν Ράιτ Πεν προτιμάει να ασχοληθεί με την οικογένειά της και όχι με τις κοσμικές εμφανίσεις. Τη λατρεύουμε πραγματικά στο «House of Cards»...

Την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 η Ρόμπιν Ράιτ έγινε 50 ετών!

Χ.Τ.