Τσιμτσιλή σε απόγνωση: Βρήκε κακό μπελά με την εγκυμοσύνη της Μπόσνιακ!

08.04.2016
Καλύτερα να μασάει παρά να μιλάει ... η Σταματίνα Τσιμτσιλή που αποκάλυψε την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της συντρόφου του Αντώνη Ρέμου το «φυσάει και δεν κρυώνει».

Η οικοδέσποινα του «Happy Day», που πυροδότησε τις φήμες ότι Ρέμος και Μπόσνιακ θα γίνουν δεύτερη φορά γονείς, ξεκαθάρισε ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν αληθεύει η εγκυμοσύνη.

«Έχω ακούσει κάτι καλά νέα για την Υβόννη Μπόσνιακ. Η ίδια λέει ότι σύντομα θέλει να χαρίσει ένα αδεφάκι στην μικρή Ελένη. Εγώ έχω ακούσει κάτι καλά νέα. Εγώ δεν ξέρω. Μακάρι. Αυτά ούτως ή άλλως φαίνονται!» είχε πει χθες.

Σήμερα, η οικοδέσποινα του «Happy Day», ξεκαθάρισε ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν ο τραγουδιστής και η σύντροφός του θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς. «Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι γιατί ειλικρινά χτες, βρήκα τον μπελά μου. Χθες, με έπαιρναν όλοι οι δημοσιογράφοι να με ρωτήσουν αν ξέρω ότι η Υβόννη είναι έγκυος και αν αυτό υπονοούσα στη χθεσινή εκπομπή. Λοιπόν, η Υβόννη δεν είναι έγκυος ή τουλάχιστον δεν το ξέρω εγώ. Δεν την ξέρω προσωπικά, αλλά και δημοσιογραφιικά να το ήξερα, δεν θα το έλεγα. Γιατί είμαι γυναίκα, είμαι μανούλα και ξέρω ότι μία γυναίκα για ένα διάστημα, δεν το λέει», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.