Κωστόπουλος - Μπάρμπα: To "καυτό" φιλί στο στόμα που θα συζητηθεί! [photo]

08.04.2016
Σε λαμπερό κοσμικό event, που έλαβε χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (7/4) πολλοί εκρόσωποι της showbiz.

Ανάμεσα τους και ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος φαίνεται ότι βρίσκεται σε μία καλή φάση της ζωής του, αφού επέστρεψε στην τηλεόραση και δη στη βραδινή ζώνη, αλλά και γιατί - σύμφωνα πάντα με τις φήμες, και σε προσωπικό επίπεδο περνάει καλά.

Στο event βρέθηκαν και οι τηλεοπτικές κάμερες, που έσπευσαν να πάρουν δηλώσεις από τον Κωστόπουλο. Και στήθηκε, ο πρώην εκδότης στην είσοδο του ξενοδοχείου να απαντήσει στις σχετικές ερωτήσεις.

Κι εκεί που μιλούσε, πέρασε μία πρώην του...

Η Βάνα η Μπάρμπα. Την αποκάλυψη ότι υπήρξε κάποτε ζευγάρι, είχαν κάνει οι ίδιοι την εποχή του Πρωινού στο Mega και μπροστά στην Τζένη Μπαλατσινού.

Καθώς, ο Κωστόπουλος μιλούσε στις κάμερες, έβγαινε η Βάνα, η οποία έσπευσε να τον χαιρετίσει με ένα φιλί στο στόμα!

Τη σκηνή κατέγραψε η κάμερα, αφήνοντας τους πάντες με ανοιχτό το στόμα.

«Ε είδατε; Στα χείλια. Μην ξεχνάς τι είχε αποκαλυφθεί στο πρωινό τότε στο Mega», είπε με νόημα. Και αναφερόταν στην αποκάλυψη για τη σχέση τους, μέσα από το πρωινό.

Να παρατηρήσουμε πως τώρα που ο Κωστόπουλος είναι ελεύθερος, οι γυναίκες της showbiz σα να έχουν απελευθερωθεί και η μία μετα την άλλη, του δίνει κι από ένα φιλί στο στόμα. Η αρχή είχε γίνει με τη Ναταλία Γερμανού, στο "Βράδυ", πριν λίγες μέρες