Τσολάκη: Γνωστός επιχειρηματίας ο νέος της σύντροφός - Μάντεψε ποιος [photo]

07.04.2016
Ερωτευμένη και πάλι είναι η Ελένη Τσολάκη, μετά το άδοξο τέλος της σχέσης της με τον επιχειρηματία, Μιχάλη Αντιώτη.

Το κορίτσι του Happy day βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός άλλου επιχειρηματία, ο οποίος δεν μας είναι και άγνωστος, αφού μέχρι πρότινος είχε σχέση με εκρητκτικό μοντέλο. Μάλιστα, η Τσολάκη και ο γοητευτικός επιχειρηματίας είναι ζευγάρι εδώ και τρεις μήνες και μέχρι τώρα κανείς δεν ήξερε για το δεσμό τους, αφού θέλουν να την προστατεύσουν από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο άνδρας που της "έκλεψε" την καρδιά και τους τρεις αυτούς μήνες έχει γίνει ο φύλακάς - άγγελός της είναι ο Παύλος Πετρουλάκης, ο οποίος μέχρι τον περασμένο Νοέμβριο είχε σχέση με τη Νεσχάν Μουλαζίμ.

Όπως αποκαλύπτει η Real Life, ο επιχειρηματίας γοητεύτηκε με την Ελένη, αλλά τον πρώτο καιρό ήταν ιδιαίτερα διακριτικός, εκδηλώνοντας ταυτόγχρονα και το ενδιαφέρον του για εκείνη. Στην αρχή η σχέση τους ήταν φιλική και σιγά σιγά και γλυκά εξελίχθηκε σε έρωτα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το ζευγάρι ταξιδεύει συχνά για επαγγελματικές υποχρεώσεις της Τσολάκη, αφού παράλληλα με την τηλεόραση παίζει μουσική ως dj σε νυχτερινά κέντρα. Μάλιστα, οι δυο τους έχουν οργώσει την Ελλάδα: Καστοριά, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Αίγινα και Κατερίνη είναι μερικά από τα μέρη που έχουν επισκεφθεί μαζί.

Πάντως, το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα διακριτικό και στις εξόδους τους φροντίζουν να συνοδεύονται πάντα από φιλικό πρόσωπο.