Σοκαρισμένη η Αρναούτη: Την ενημέρωσαν για το θάνατο του Παντελίδη!

06.04.2016
Από την εντατική βγήκε η Μίνα Αρναούτη και από το δωμάτιο υψηλής φροντίδας συνεχίζει να δίνει τη μάχη της, προκειμένου να ξεπεράσει τις βαριές σωματικές βλάβες που υπέστη, στο μοιραίο τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου, όπου ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του.

Η 30χρονη κοπέλα είναι βαριά τραυματισμένοι και όπως λένει οι δικοί της άνθρωποι, έχει πολύ δρόμο μπροστά της, ενώ οι γιατροί αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην υπάρξει πλήρης αποκατάσταση. Μάλιστα, την Τετάρτη (6/4) η Μίνα θα μπεί και πάλι στο χειρουργείο για μία πολύωρη επέμβαση στο μηρό της.

Την ίδια στιγμή μαίνεται η "μάχη" των αποζημιώσεων, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν κι έναν χορό χιλιάδων ευρώ να έχει στηθεί γύρω από την υπόθεση, που παραμένει μυστήριο, κυρίως ως προς τις συνθήκες που έγινε το μοιραίο τροχαίο.

Ο δικηγόρος της Αρναούτη μίλησε εμπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι η Μίνα πληροφορήθηκε τώρα το θάνατο του Παντελίδη. Και όπως εξήγησε στενοχωρήθηκε πάρα πολύ όταν έμαθε για τον άδικο χαμό του καλού της φίλου.

Μάλιστα, το σοκ της κοπέλας από το τροχαίο είναι μεγάλο, ενώ - όπως είπε ο δικηγόρος της - θυμάται το περιστατικό, και πώς έγινε και ποιος οδηγούσε. Ωστόσο, οι γιατροί δεν της επιτρέπουν ακόμα να δώσει κατάθεση στην αστυνομία.

Επισης, ο κ. Κωλέττης σε άλλες του δηλώσεις διέψευσε τα ποσά που ακούγονται για τις αποχημιώσεις.