Ο Λαζόπουλος σε κλινική της Αυστρίας: "Ήμουν σε απόγνωση"!

06.04.2016
Στην "Αυτοψία" του Αντώνη Σρόιτερ μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος και για πρώτη φορά αναφέρθηκε στη μάχη του με τα κιλά, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι "κλείστηκε" σε ειδικό κέντρο του εξωτερικού.

Η εκπομπή του Σρόιτερ ασχολήθηκε με τον τζίρο εκατομμυρίων ευρώ, που στήνεται στο όνομα της ομορφιάς και ο Λαζόπουλος για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για τη μάχη που έδινε κατά καιρούς να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά και πώς μπήκε και αυτός στο τριπάκι να απευθυνθεί σε ειδικό κέντρο του εξωτερικού, σπαταλώντας χρόνο και κυρίως χρήμα.

«Μου έδιναν συνεχώς τσάι. Ήταν και το μεσημεριανό και το βραδινό. Την τρίτη μέρα πήγα για να διαμαρτυρηθώ. Μου λέει ο υπεύθυνος “εάν νιώθετε ότι πεινάτε, να πιείτε νερό”. “Πεινάω” του λέω, “δεν διψάω. Θέλω να φάω”. Πραγματικά πέρασα στιγμές απόγνωσης και ούτε θέλω να ξαναπάω. Έχασα 6 κιλά και τα μισά τα πήρα με την επιστροφή. Κάθισα εκεί και τις 10 μέρες γιατί τις είχα προπληρώσει. Ξέρουν αυτοί τι κάνουν, σε βάζουν να προπληρώσεις και άμα θες, φύγε», δήλωσε.

Και πρόσθεσε: «Τώρα κάνω διατροφή πιο ήρεμη πιο ήσυχη. Θυμάμαι έναν φίλο που ήταν 160-165 κιλά και έκανε δίαιτες, έχανε δυο κιλά αλλά δεν το καταλάβαινες, ήταν σαν να πέφτει ένα πετραδάκι από το βουνό. Κάποια στιγμή μου λέει “είμαι σίγουρος ότι έχω χάσει κιλά”. Του λέω “πόσα κιλά έχασες, τι λέει η ζυγαριά;”. “Η ζυγαριά δεν λέει”, μου απάντησε “γιατί είναι μέχρι 140 κιλά”».