Μέχρι και η Γκουίνεθ Πάλτροου λέει «ναι» σε πλαστική [photos]

06.04.2016
Τι και αν είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της Χόλιγουντ... Τι και αν στο πρόσωπό της επιβεβαιώνεται η άποψη ότι οι σαραντάρες ίσον με δύο εικοσάρες... Τίποτα από αυτά δεν είναι ικανό να “πείσει” την Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία δήλωσε σε συνέντευξή της ότι λέει “ναι” στο ενδεχόμενο να κάνει πλαστική.

«Δεν είναι κάτι που θα ήθελα εξ αρχής να κάνω, ρώτα με πάλι όταν θα είμαι 60 ετών! Δε με ενοχλούν οι ρυτίδες μου. Νομίζω ότι είναι όμορφες και πολύ σέξι. Ποτέ δεν πρόκειται να παραιτηθώ από το μαρτίνι και τις τηγανιτές πατάτες και σίγουρα ποτέ δεν πρόκειται να γίνω ένας από εκείνους τους ανθρώπους που θυσιάζουν τη ζωή τους μπροστά στη ματαιοδοξία. Έτσι είμαι εγώ”.

Όσον αφορά δε τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, η ίδια διευκρίνισε πως δεν έχει στα σκαριά κάποια ταινία ίσα ίσα θέλει να απέχει λίγο από τα πράγματα, ώστε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και στο σωστό μεγάλωμα των παιδιών της ή τουλάχιστον σε αυτό που εκείνη θεωρεί σωστό τρόπο.

“Δε με ενδιαφέρει η ηθοποιία αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι σε μια επιχείρηση, να είσαι μητέρα και να κάνεις καριέρα στον κινηματογράφο και όλα μαζί την ίδια στιγμή. Αισθάνομαι τόσο ζωντανή με αυτή τη δραστηριότητά μου. Είναι πραγματικά συναρπαστικό να είσαι μέρος από κάτι που εσύ έχεις δημιουργήσει, κάτι που ως ηθοποιός δεν κάνεις στην πραγματικότητα αφού ουσιαστικά σε προσλαμβάνουν για να παίξεις έναν ρόλο”.