Έξω φρενών η Αρναούτη με την οικογένεια του Παντελίδη;

04.04.2016
Εξελίξεις σε καθημερινή βάση έχουμε στην υπόθεση σχετικά με το μοιραίο τροχαίο, όπου έχασε ο Παντελής Παντελίδης τη ζωή του, ενώ δημοσιεύματα με νέες πληροφορίες – βάσιμες ή όχι – βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά, οι νέες εξελίξεις στην υπόθεση έχουν να κάνουν με τη Μίνα Αρναούτη, τη φίλη του αδικοχαμένου τραγουδιστή, η οποία νοσηλεύεται ακόμα σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.


Όπως ανέφεραν το πρωί της Δευτέρας (4/4) στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, “Με το Καλημέρα”, η 30χρονη κοπέλα έχει βγει από την εντατική, ενώ φέρεται να έχει ανακτήσει πλήρως την επικοινωνία της με το περιβάλλον.


Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στο ρεπορτάζ του, η Αρναούτη φέρεται να είναι έξω φρενών με τις δηλώσεις του νέου δικηγόρου της οικογένειας Παντελίδη, Χαράλαμπου Λυκούδη, που υποστήριξε ότι δεν οδηγούσε ο τραγουδιστής το μοιραίο τζιπ.


«Μαθαίνω ότι το κορίτσι έγινε έξω φρενών, την πείραξε πάρα πολύ. Είχε μια αντίδραση πάρα πολύ έντονη, ενώ βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου και αυτό δείχνει ότι στην κατάθεσή της το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πει πως οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης», είπε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης της Λαμπίρη.

Επίσης, αποκάλυψε σχετικά με τις αποζημιώσεις ότι η ασφαλιστική μπορεί και να μη στραφεί εναντίον της οικογένειας του τραγουδιστή.

«Η ασφαλιστική εταιρεία που ήταν ασφαλισμένο το αυτοκίνητο στο όνομα του Αντώνη Ρέμου δεν είναι σίγουρο ότι θα στραφεί εναντίον της οικογένειας Παντελίδη ή του οδηγού όποιος ήταν αυτός. Υπάρχει περίπτωση να αποζημιώσει τους πάντες χωρίς να στραφεί εναντίον κανενός», ανέφερε.


Δε μένει παρά να δούμε τι θα συμβεί.