Απίστευτο: Κόρη τραγουδιστή έμαθε ότι χώρισαν οι γονείς της από περιοδικό!

18.03.2016
Εδώ και λίγες μέρες και με αφορμή το πρόσφατο ξέσπασμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα δημοσιεύματα που κάθε λίγο και λιγάκι "χωρίζουν" ζευγάρια με παιδιά, έχει ξεκινήσει μία συζήτηση για τα όρια που πρέπει να μπαίνουν σε τέτοιες περιπτώσεις.

Εξάλλου, δεν είναι και λίγα τα ζευγάρια της showbiz που έχουν δει περιοδικά να υποστηρίζουν ότι και καλά χωρίζουν, εκφράζοντας την αγανάκτηση τους αφού έχουν παιδιά και θέλουν να τα προστατεύσουν. Και έρχεται τωρα η κόρη πασιγνωστου τραγουδιστή να αποκαλύψει ότι έμαθε για το χωρισμό των γονιών της μέσα από τα περιοδικά!

Την απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Κόνυ Μεταξά, η κόρη του Λευτέρη Πανταζή. Η νεαρή ηθοποιός αποκάλυψε στην κάμερα του Πρωινού ότι έμαθε το χωρισμό των γονιών της στο σχολείο από ένα περιοδικό που της έδειξε μία φίλη της!

«Ήμουνα στο προαύλιο και νομίζω μου είχαν φέρει ένα περιοδικό και μου λέει μια κοπελίτσα: “κοίτα οι γονείς σου χωρίσανε”. Περίεργο μου φάνηκε γιατί εγώ δεν το ήξερα. Μου είχαν πει θα πάμε να μείνουμε σε άλλο σπίτι και τέτοια. Δεν μου είχανε δώσει δικαιώματα. Δε στεναχωρήθηκα. Απλά ξαφνιάστηκα», δήλωσε χαρακτηριστικά.