Σφάζονται οι φαν της Γαρμπή για την Τζολί

17.03.2016
Με αφορμή την επίσκεψη της Αντζελίνα Τζολί στη χώρα μας με αφορμή το προσφυγικό, η Καίτη Γαρμπή ανέβασε στο προφίλ της μία φωτογραφία της σταρ του Χόλιγουντ, γράφοντας:

“Είναι αξιολάτρευτη, την αγαπώ κ τη θαυμάζω για αυτό που είναι κ για όλα όσα κάνει.”

Τι το ήθελε... “Φωτιές άναψε” το εν λόγω post στους φίλους της στο Facebook, οι οποίοι άρχισαν να γράφουν ο καθένας τη γνώμη του γύρω από τη φιλανθρωπική δραστηριότητα της Τζολί.

Άλλοι τη στηρίζουν, άλλοι την περνάνε γενιές δεκατέσσερις, λέγοντας πως το κάνει για προσωπική της διαφήμιση και για τα λεφτά, άλλοι βρίζουν και τους μεν και τους δεν που ασχολούνται και τσακώνονται και γενικά είναι όλοι μαζί μια ωραία ατμόσφαιρα στη σελίδα της Γαρμπή στο Facebook.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ένα θετικό post:

“Όταν έχεις τα πάντα στα πόδια και την απόλυτη ευτυχία αλλά εσύ σκύβεις και ακούς την δυστυχία των άλλων και δίνεις και χέρι βοήθειας δείχνει το μεγαλείο της ψυχής, όταν κάθεσαι δίπλα άπραγος και μόνο κρίνεις τότε δείχνει την μικροψυχία κάποιων ανθρώπων.”

Ένα αρνητικό:

“Μην την θαυμάζεις Καιτούλα μας , δεν το αξίζει .......... κρύβοντε πολλά άσχημα πίσω απο την "αθώα" μας "πρέσβηρα" ..........”