Παρουσιάστρια αποκαλύπτει: «Φοράω μπλούζες που κοστίζουν 4 ευρώ»

17.03.2016
Αποκαλυπτική υπήρξε γνωστή παρουσιάστρια του παρελθόντος σε συνέντευξη που έδωσε σοτ περιοδικό You Weekly.

Ο λόγος για τη Μαίρη Μιλιαρέση που έγινε γνωστή παρουσιάζοντας το τηλεπαιχνίδι Ρουκ-Ζουκ, η οποία παραδέχτηκε πως ζει ακόμα με τα χρήματα που έβγαλε στη δεκαετία του 90.

«Μου δίνανε και πάρα πολλά λεφτά, εκατομμύρια, δεν ήταν ο στόχος μου όμως τα λεφτά. Ποτέ. Μπορεί να με δεις να πάω στη Λαϊκή να ψωνίσω και να χαλάσω ένα πενηντάρικο για πλάκα. Βλέπεις τα ψώνια; Πήρα αυτή την μπλούζα, που είναι μεταξωτή, από πέντε ευρώ… τέσσερα, γιατί έχω και τις γνωριμίες μου» , τονίζει η Μηλιαρέση για να προσθέσει:

«Με είχαν βγάλει και φωτογραφία σ’ έναν πάγκο με κάτι φούστες που κοίταζα και έγραψαν στα site “η Μαίρη Μηλιαρέση ψωνίζει από τη Λαϊκή”… Ε, πήγα κι έγραψα από κάτω “μπράβο παιδιά, μ’ αρέσει πάρα πολύ το άρθρο”, απλά», ανέφερε.

Όσο για τα χρήματα που έβγαλε στο παρελθόν, η παρουσιάστρια είναι ειλικρινής και τονίζει:

«Εγώ τα λεφτά μου ποτέ δεν τα χάλασα σε φίρμες ρούχα, παπούτσια και πανάκριβες τσάντες. Θα χάλαγα ένα-δυο χιλιάρικα να βάλω ζαντολάστιχα, αλλά να τα δώσω για τσάντα, ποτέ. Δεν έχει σημασία τι φοράς, αλλά πόσο ακριβός είσαι εσύ για να φαίνεται ακριβό αυτό που φοράς…Για να το ξεκαθαρίσω, γιατί ακούστηκαν πολλά…

Είχα μαζέψει ένα ποσό τότε, αποφάσισα, λοιπόν, να πάρω μια σπιταρόνα μαζί μ’ ένα δάνειο 150.000. Τότε μου τυχαίνει αυτή η αηδία στο TEMPO που δεν πληρώθηκα και αναγκάστηκα να πουλήσω το σπίτι για να ξεχρεώσω. Τα λεφτά που πήρα πίσω ήταν αυτά που είχα βγάλει από την τηλεόραση. Ένα μέρος τότε το έδωσα και για το μαγαζί που είχα ανοίξει.

Τώρα έχουν μείνει ελάχιστα χρήματα για ασφάλεια, κάποια στιγμή δύσκολη έχω να τραβήξω 500 ευρώ. Εννοείται πως δεν ήταν εκατομμύρια τα λεφτά του «Ρουκ-Ζουκ», συνεχίζω να δουλεύω για να ζήσω».