Τέρης Χρυσός καλεί Κυριάκο: "Να έρθει να πούμε αυτά που πρέπει"! [vds]

17.03.2016
Σαν κακόγουστο αστείο - που όμως, εδώ και πολλά χρόνια, κάποιοι αφελώς ή σκοπίμως πιστεύουν – κυκλοφορεί ο αστικός “δράκος” που θέλει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι γιος του Τέρη Χρυσού!

Μάλιστα, πριν χρόνια ο Τζίμης Πανούσης σε παράσταση του είχε αναφερθεί ως πλάκα σε αυτό και δεν ήθελε και πολύ σε αυτή την χώρα η πλάκα να γίνει αστικός μύθος.

Τι κι αν ο Χρυσός κατά καιρούς διαψεύδει κατηγορηματικά την οποιαδήποτε σχέση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας; Μάλιστα, στη βιογραφία του αναφέρεται εκτενώς στην κακόγουστη αυτή φάρσα, αφού έτσι ήθελε «να πάρει τέλος αυτή η ηλιθιότητα!», όπως ο ίδιος αναφέρει στο βιβλίο. Πήρε τέλος; Μάλλον όχι.

Και τώρα ο Χρυσός επιστρέφει με νέα συνέντευξη, όπου αναφέρεται στην περίφημη αυτή ιστορία.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε στον Κώστα Μιναρετζή για την περίφημη ομοιότητά του με τον Μητσοτάκη, αλλά και τους δεσμούς που είχε με την οικογένεια.

"Είχα ισχυρούς δεσμούς με την οικογένεια Μητσοτάκη. Ερχόταν ο Μητσοτάκης στο μαγαζί που δούλευα και η Ντόρα και τη μητέρα γνώρισα, την κυρία Μαρίκα με τα ωραία ντολμαδάκια της”, λέει.

Και προσθέτει αναφερόμενος στη φήμη: “Θα έπρεπε ο ίδιος ο Κυριάκος να με καλέσει μια μέρα να δώσουμε μια κοινή συνέντευξη και να πούμε αυτά που πρέπει να πούμε στον κόσμο. Όσο σιωπά εκείνος, τόσο δίνει τροφή για σχόλια” τόνισε.

Ιδού η επίμαχη συνέντευξη, που προβλήθηκε από το ΦΜ Live: