Τζολί: "θα έρθω με τα παιδιά μου να κάνω διακοπές στη Λέσβο"

17.03.2016
Στη Μυτιλήνη βρίσκεται αυτές τις στιγμές η Αντζελίνα στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής της ως Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας για το προσφυγικό, από όπου και έχουμε τα πρώτα πλάνα και δηλώσεις.

Η Αντζελίνα Τζολί δεν έχει μιλήσει δημόσια κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στη χώρα μας. Προτιμά να παρακολουθεί, να καταγράφει και να μιλά κατ' ιδίαν με τους ανθρώπους που υποφέρουν.

Ωστόσο, στην κάμερα του star.gr, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, αποκάλυψε ότι "σκοπεύει να έρθει το καλοκαίρι στη Λέσβο με τα παιδιά της για διακοπές".

Στη συνέχεια, η 40χρονη σταρ επισκέφτηκε το hot spot στη Μόρια και οι πληροφορίες διίστανται για το αν βρίσκεται ακόμη στο νησί, ή έχει αναχωρήσει για Λονδίνο.

Ωστόσο, αναχωρώντας από τη Γενική γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, όπου συναντήθηκε με μέλη μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στη Λέσβο και τον τρόπο δράσης τους η Αντζελίνα δήλωσε: "Δεν ελπίζω ότι θα τελειώσει σύντομα το δράμα των προσφύγων"