Τζολί: Στη Λέσβο για τους πρόσφυγες με τηλεοπτικό συνεργείο [photos]

15.03.2016
H Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη για τον πόλεμο στη Συρία, Αντζελίνα Τζολί αναμένεται να προσγειωθεί στη Λέσβο για να δει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό νησί.

Mετά την ακτιβίστρια σταρ του Χόλιγουντ Σούζαν Σάραντον, τη Λέσβο θα επισκεφθεί και η γνωστή ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί, που αναμένεται να προσγειωθεί με ιδιωτική πτήση στο «Οδυσσέας Ελύτης», σήμερα 15/3 το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LesvosPost.com, η γνωστή σταρ θα παραμείνει στη Μυτιλήνη για τουλάχιστον μία ημέρα, και μαζί με τους συνοδούς της θα κατευθυνθεί σε Σκάλα Συκαμιάς, Μόρια, Καρά-Τεπέ και αεροδρόμιο Μυτιλήνης, προκειμένου να δει από κοντά το προσφυγικό δράμα που ζει το ελληνικό νησί.

Να σημειώσουμε ότι η Τζολί θα έχει μαζί της και τηλεοπτικό συνεργείο από την Αμερική και αναμένεται να φύγει από το νησί την Τετάρτη 16/3.

Η διάσημη ηθοποιός ως Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες έχει επισκεφθεί κατ' επανάληψη τον Λίβανο, αλλά και τους προσφυγικούς καταυλισμούς στην Ιορδανία και την Τουρκία και την Συρία.

Διάβασε περισσότερα για τη δράση της: 15+1 celebrities ακτιβιστές - Εκεί που το χρήμα πιάνει τόπο [photos+vds]