Σοκάρει ο Καζάκος: «Της έριξα χαστούκι μπροστά στον κόσμο»

11.03.2016
Κωνσταντίνος Καζάκος - Ιωάννα Μαρτζούκου : Ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι που έχει δημιουργήσει μία πολύ ζεστή οικογένεια έδωσε συνέντευξη στο στο περιοδικό «Υou» αποκαλύπτουν πολλά και ενδιαφέροντα!

«Πιστεύω ήταν γραφτό να ερωτευθούμε, γιατί «κούμπωσαν» όλα εύκολα» αναφέρει η Ιωάννα, ενώ ο Κωνσταντίνος είναι πιο γήινος: «Δεν πιστεύω στα γραμμένα».

Η Ιωάννα αποκάλυψε πως έγινε και η πρόταση γάμου: «Σοκαριστική. Έγινε μετά από δύο χρόνια όταν είχαμε πάει ένα διήμερο και δεν το περίμενα καθόλου. Μπορεί να μην γονάτισε αλλά είπα αμέσως το ‘ναι’».

Έχουν περάσει κρίση στο γάμο τους. «Υπάρχουν περίοδοι που μπορεί να είμαστε πολύ ανεβασμένοι μεταξύ μας και άλλες που είμαστε πιο down.Όμως κρίση του τύπου «χωρίζουμε» ποτέ» τονίζει η Ιωάννα, ενώ ο Κωνσταντίνος δηλώνει: «Και τσακωνόμαστε και καβγάδες έχουμε, γιατί αυτό είναι το φυσιολογικό. Το μη φυσιολογικό είναι να μην υπάρχουν».

Ζηλεύουν όμως ο ένας τον άλλον; «Ναι, είναι στιγμές που ζηλεύω. Και το κινητό του έχω ψάξει και τη ζήλια μου θα δείξω και το παράπονό μου θα το κάνω. Δεν το κρύβω, ούτε προσποιούμαι. Μπορεί αυτό να κρατάει ζωντανό το πάθος» παραδέχεται η Ιωάννα, ενώ ο Κωνσταντίνος είναι...κύριος: «Δεν έχω ζηλέψει ποτέ. Η πρώτη και τελευταία φορά που ζήλεψα ήταν όταν ήμουν 8 ετών και είχα σχέση με μια 20χρονη ηθοποιό που είχα γνωρίσει στο θίασο των γονιών μου. Υποτίθεται ότι ήμασταν ζευγάρι και μια φορά είχαμε βγει όλοι μαζί κι εκείνη έφερε το κανονικό αγόρι της. Της έριξα χαστούκι μπροστά στον κόσμο».