25 διάσημοι που... ψήνουν το ψάρι και από τις δύο πλευρές! [photos]

03.03.2016
Μπορεί στην Ελλάδα η προβοκατόρικη ρητορική ερώτηση του Απόστολου Γκλέτσου «Είμαι ο μόνος που έχει πάει με άντρα;» να δημιούργησε θύελλα επικριτικών σχολίων, στο Χόλιγουντ όμως πολλοί είναι οι διάσημοι που σχολιάζουν ελεύθερα τη σεξουαλικότητά τους.

Εμείς βρήκαμε 25 πολύ γνωστούς celebrities - άντρες και γυναίκες - που έχουν παραδεχτεί ότι έχουν πειραματιστεί με το ίδιο φύλο και δεν ντρέπονται καθόλου για αυτό.

Κάποιοι το «φώναξαν» δημόσια, άλλοι το υπονόησαν βγάζοντας selfies με τους ομόφυλους συντρόφους τους και για κάποιους παλαιότερους το μάθαμε μέσα από την κυκλοφορία των κρυφών αυτοβιογραφιών τους.

Ανάμεσά τους, ανατρέποντας τα κοινωνικά στερεότυπα, διάσημοι καλλιτέχνες όπως ο Marlon Brando, ο David Bowie και ο Michael Stipe αποκάλυψαν την αμφιφυλοφιλία τους (δηλαδή την αδιάκριτη προτίμηση τους απέναντι και στα δύο φύλα) δημιουργώντας έναν μύθο γύρω από το όνομά τους.

Ιδιαίτερη περίπτωση ο γοητευτικός ηθοποιός Cary Grant παντρεμένος με την ηθοποιό και συγγραφέα, Betsy Drake από το 1948. Εκείνη ζήλευε θανάσιμα όλες τις γυναίκες που κοιτούσαν τον σύζυγό της. Πήραν διαζύγιο το 1962, γιατί ο Grant είχε δεσμό με τη Σοφία Λόρεν... αλλά όπως αποκαλύφθηκε αργότερα ο Γκραντ είχε παράλληλα δεσμό με τον ηθοποιό Randolph Scott, για τουλάχιστον μια δεκαετία.