Η Σάρα Πόλσον μιλά ανοιχτά για την αγαπημένη της πρώτη φορά

03.03.2016
Η είδηση για τη σχέση των δυο γυναικών συζητιόταν πολύ τον τελευταίο καιρό όμως να που η 41χρονη ηθοποιός την επιβεβαίωσε εκφράζοντας δημόσια τον έρωτά της.

Η Σάρα Πόλσον, διάσημη από τους ρόλους της σε ταινίες όπως "12 χρονια σκλάβος" και "¨Η άλλη αδελφή" και διάφορες τηλεοπτικές επιτυχίες όπως το "American Horror Story" πιο πρόσφατα και τις "Νοικοκυρές σε απόγνωση" παλιότερα είναι ερωτευμένεη και πια δεν το κρύβει.

Αντικείμενο του πόθου της η κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερή της, επίσης ηθοποιό Χόλαντ Τέιλορ, που πιο πρόσφατα έχουμε δει στη σειρά "Two and a half men".

"Οι επιλογές που έκανα στη ζωή μου έγιναν βασισμένες σε αυτό που οι άλλοι και η κοινωνία περίμεναν από εμένα και τώρα πια δεν θέλω να το νιώθω αυτό. Αυτό που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή με βεβαιότητα είναι ότι είμαι ερωτευμένη και αυτός ο άνθρωπος τυχαίνει να είναι η Χόλαντ Τέιλορ", αποκάλυψε η 41χρονη Πόλσον στο περιοδικό People.

Για την ιστορία η 73χρονη Τέιλορ είχε πει πριν μερικούς μήνες ότι "αυτό που ζει είναι το πιο απίθανο πράγμα που συνέβη στη ζωή της".

Οι δυο γυναίκες γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι πριν από 10 χρόνια, αλλά τότε η Πόλσον ήταν ζευγάρι με την ηθοποιό Τσέρι Τζόουνς, 18 χρόνια μεγαλύτερή της. Παρά το γεγονός αυτό, όμως, η Σάρα παραδέχτηκε ότι μόλις είδε τη Χόλαντ "εμεινε". "Ήταν η πιο ξεχωριστά όμορφη γυναίκα που είχα δει ποτέ".