Πάνια-Καρβέλας σε δημόσια εμφάνιση! Χώρισαν ή όχι; [photos]

27.02.2016
Οι φήμες που κυκλοφορούν εδώ και περίπου δυο μήνες και θέλουν τον Νίκο Καρβέλα και την Αννίτα Πάνια να τα έχουν... σπάσει και να έχουν νέους συντρόφους, διαψεύδονται. Ή μήπως όχι; Οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί σε πάρτυ του 8χρονου γιου τους.

Παρότι ο συνθέτης και η παρουσιάστρια λέγεται ότι έχουν χωρίσει και μάλιστα, ο Καρβέλας έχει φύγει από το σπίτι τους και διαμένει προσωρινά σε εκείνο της πρώην συζύγου του, Άννας Βίσση και παρότι δημοσιεύματα θέλουν τον Ελληνα δημιουργό να έχει έρθει κοντά με την πρώην σύντροφό του, Χριστίνα Αναγνωστοπούλου και την Αννίτα με το συνεργάτη της στο «Parole», Νίκο Σαμοΐλη, έκαναν την κοινή εμφάνιση και... θόλωσαν τα νερά.

Η δημοσιογράφος Μαρίας Φραγκάκη, που εργάζεται στο «ANNITAgr», τους ανέβασε φωτογραφία στο facebook. Ο συνθέτης και η παρουσιάστρια διοργάνωσαν πάρτι μασκέ για τον 8χρονο γιο τους, Ανδρέα, στο «Politia Tennis Club»!

Φυσικά, ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα αν πρόκειται για επανασύνδεση, ή απλά ο Νίκος και η Αννίτα συνυπήρξαν για χάρη του παιδιού τους, που παραμένει πρώτη τους προτεραιότητα.