Μίνα Αρναούτη: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για την υγεία της

25.02.2016
Μία εβδομάδα ακριβώς μετά το μοιραίο τροχαίο που βρήκε τραγικό θάνατο ο Παντελής Παντελίδης και η φίλη του Μίνα Αρναούτη συνεχίζει να δίνει τη δική της μεγάλη μάχη μέσα από την εντατική του Ευαγγελισμού.

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν συνεχώς φήμες για την κατάσταση της υγείας της, αναγκάζοντας τη μητέρα της μέσω μίας φίλης της Μίνας να κάνει παράκκλιση προς όλους να σταματήσουν να γράφουν διάφορα για την κόρη της.

Τώρα, ήρθε η επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου, εξηγώντας πώς έχει η κατάσταση της υγείας της και βάζοντας έτσι τα πράγματα στη θέση τους.Στο μεταξύ, την Τετάρτη (24/2) πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο η δεύτερη κοπέλα που ήταν στο μοιραίο τζιπ, η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου.

«Η Φρόσω Κυριάκου έλαβε εξιτήριο και αποχώρησε, η επέμβαση που έκανε εξελίχθηκε ομαλά. Η Μίνα Αρναούτη παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση αλλά σταθερή. Ό,τι συμβαίνει στην κοπέλα αυτή τη στιγμή στη ΜΕΘ αντιμετωπίζεται επειδή είναι σταθερή- χωρίς επιπλοκές, η κατάστασή της. Όλοι οι γιατροί είναι από πάνω της» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου.