Γκαγκάκη: Τι αποκάλυψε για τον παράνομο δεσμό με παντρεμένο

23.02.2016
Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στη Χριστιάνα Αριστοτέλους έδωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία μίλησε για την προσωπική της ζωή.

Όπως αποκάλυψε η πάλαι ποτέ σιδηρά κυρία των δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1 στην εκπομπή «Για Σένα» υπήρξε το τρίτο πρόσωπο σε μία πολυετή της σχέση:



«Ήμουν πολλά χρόνια σε δεσμό με έναν άνδρα δεσμευμένο, τον οποίο όταν γνώρισα δεν το ήξερα. Μου το κράτησε μυστικό. Το ανακάλυψα αφού είχα ερωτευτεί πολύ. Και μετά άρχισε το παραμύθι, φεύγω δεν φεύγω, θα φύγω, θα την αφήσω. Κάποια στιγμή έφυγε ο άνθρωπος αλλά δεν έμεινε μαζί μου» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Η Γκαγκάκη τόνισε επίσης πως σε όλες της τις σχέσεις προσπαθούσε να αλλάξει το σύντροφο που είχε στο πλευρό της και τελικά όλοι κατέληγαν να την χωρίσουν.

Ταυτόχρονα, κάνοντας την αυτοκριτική της, η Γκαγκάκη τόνισε πως τώρα θα πρέπει να πάρει την απόφαση ή όχι να αποκτήσει οικογένεια ή ένα παιδί:

«Αισθάνομαι πράγματα. Είμαι ερωτευμένη, αλλά είμαι στη φάση ζωής που πρέπει να αποφασίσω εάν στον τομέα αυτό πρέπει να προσχωρήσω, να κάνω μια οικογένεια κτλ είναι ξεκάθαρο, είμαι 43 ετών, και δεν μπορώ να το κάνω στις συνθήκες που είμαι αυτή τη στιγμή ή θα αφήσω τη ζωή να με πάει, δεν ξέρω».