Το πρώτο plus-sized μοντέλο στην ιστορία του Sports Illustrated! [photos+vds]

22.02.2016
Το πιο σέξι κορίτσι του Sports Illustrated είναι μια πραγματική γυναίκα, από εκείνες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Η Ashley Graham είναι το πρώτο plus-sized μοντέλο που πόζαρε ακομπλεξάριστα για το εξώφυλλο του γνωστού ανδρικού περιοδικού.

Είναι σχεδιάστρια εσωρούχων, έγραψε ιστορία ως το πρώτο plus-sized μοντέλο που πόζαρε στις σελίδες του Sports Illustrated, αλλά το μοντέλο Άσλεϊ Γκράχαμ έχει θέσει πιο υψηλούς στόχους!

Το 29χρονο μοντέλο - που είναι και σχεδιάστρια εσωρούχων - αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι ελπίζει κάποια στιγμή να φτάσει σε αναγνωρισιμότητα τα supermodels: Kathy Ireland, της Heidi Klum, Tyra Banks και της Cindy Crawford.

«Έχω παρακολουθήσει την καριέρα αυτών των σπουδαίων γυναικών και έχω δει να κάνουν καταπληκτικά πράγματα. Ανυπομονώ να γίνω η πιο... στρουμπουλή έκδοση τους», δήλωσε η Graham. Μάλιστα συμπλήρωσε ότι είχε πολλές προτάσεις για να χάσει κιλά, αλλά δεν το έκανε. Είναι άλλο ένα παράδειγμα διασημότητας που έχει προβληθεί πολύ από τα social media και έγινε περισσότερο γνωστή μέσω Instagram.

Αναφορικά με το Sports Illustrated, είναι η πρώτη φορά μέσα σε 50 χρόνια, που το ετήσιο τεύχος με τα μαγιό φιλοξενεί τρεις γυναίκες με τρεις διαφορετικούς τύπους σώματος. Μαζί με την Graham, φιλοξενείται το μοντέλο, Hailey Clauson, και η αθλήτρια UFC, Ronda Rousey.

Δείτε τη στιγμή που έμαθε ότι θα είναι μοντέλο του SI:

MUST SEE: The moment @theashleygraham found out she made #SISwim 2016.

A video posted by Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit) on