Παντελίδης: Το απίστευτο παιγνίδι της μοίρας για την όμορφη Μίνα!

19.02.2016
Στο μοιραίο αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη, που κόστισε τη ζωή του 33χρονου τραγουδιστή, ήταν και δύο φίλες του: η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου. Οι δύο κοπέλες νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό και οι επόμενες ώρες για την 30χρονη Μϊνα είναι κρίσιμες.

Η όμορφη κοπέλα όπως εξήγησε η μητέρα της στην εκπομπη της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star, χειρουργήθηκε στο πόδι, στο χέρι και στο θώρακα, ενω νοσηλεύεται στην εντατική. Και όπως τόνισε οι γιατροί μετά από πολύωρα χειρουργεία κατάφεραν να σώσουν τα μέλη της και δεν προχώρησαν σε ακρωτηριασμό, όπως γράφτηκς.

Ωστόσο, η σοκαρισμένη μητέρα της Μίνας προχώρησε σε μία ανατριχιαστική αποκάλυψη:

Είχε χάσει το σύζυγό της σε τροχαίο όταν η Μίνα ήταν 12 χρόνων και εκείνος... 33! Όσο και ο Παντελίδης!!!

«Είχε χάσει το μπαμπά της από τροχαίο. Εκείνος ήταν 33 χρονών όταν πέθανε σε τροχαίο. Και εγώ είχα στενοχωρηθεί πολύ γιατί ήμουν πολύ νέα και ήταν και η Μίνα μου πολύ μικρή. Ήταν τότε 12 χρονών. Έχω πάθει σοκ γιατί έχω περάσει άλλο ένα τέτοιο ατύχημα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο άσχημα νιώθω και για το παιδί και για την Μίνα. Δεν ξέρω τι μου γίνεται…» αποκάλυψε.

Και στη συνέχεια εξηγησε ποια ήταν η σχέση της κόρης της με τον τραγουδιστή.

"Τα τελευταία δυο χρόνια γνωρίζονταν με τον Παντελή και τον εκτιμούσε πάρα πολύ. Είχε έλθει κι εδώ (Μυτιλήνη). Δεν ξέρω, στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν μπορώ να πιστέψω τι περνάει αυτή η οικογένεια του. Περνάω το ίδιο με την οικογένεια του. Αυτό που έγινε είναι να μην τυχαίνει σε κανέναν. Δεν ήξερα ότι ήταν μαζί αλλά γνώριζα ότι έβγαιναν, πήγαινε στο σπίτι και μαγείρευαν. Τον αγαπούσε πολύ, ήταν πολύ καλό παιδί", είπε.