ABBA: Το απίθανο ριγιούνιον έγινε σε σκηνή... ελληνικής ταβέρνας

21.01.2016
Η πολυπόθητη συνάντηση είχε αναγγελθεί από τον περασμένο Απρίλιο. Και χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε. Η επανασύνδεση για το θρυλικό γκρουπ από τη Σουηδία έγινε μέσω... Έλλάδας!

Το πολυαναμένο ριγιούνιον είχε αναγγελθεί από τον περασμένο Απρίλιο. Και χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε. Η επανασύνδεση για το θρυλικό γκρουπ από τη Σουηδία έγινε μέσω... Έλλάδας!

Η ιδέα ανήκε στον Μπιορν, ο οποίος "έτρεξε" όλο το πρόγραμμα με το όνομα Mama Mia The Party που χθες έκανε μεγαλοπρεπή εγκαίνεια στην ταβέρνα "Νίκος" στο Τυρόλο. Βάση της όλης εμπειρίας έιναι η αναπαράσταση του διάσημου μιούζικαλ του γκρουπ με τη μορφή ενός "πειράματος διασκέδασης" που υπόσχεται "ακροβατικά, τους θεούς των Ελλήνων, σερβιτόρους με έντονη διάθεση για φλερτ και ίσως έναν Ζορμπά μερικά ουζάκια". Και όλα αυτά με £109 (€141) το άτομο -Στην τιμή, για την ιστορία, περιλαμβάνει πλούσιο μπουφέ με μεσογειακή κουζίνα και πλούσιο πρόγραμμα με τη μουσική των Abba.

Στα εγκαίνεια παραβρέθηκαν και τα τέσσερα μέλη των Abba, σε μια ιστορική στιγμή που καταγράφηκε σε διάφορες φωτογραφίες. Ιδού.