Μάρω Λύτρα: "Έκανα τρεις εξωσωματικές και δεν πέτυχε καμία"

20.01.2016
Η Μάρω Λύτρα παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, όπου μίλησε για την απόλυσή της από την κλινική στην οποία δούλευε, αλλά και για τις αποτυχημένες εξωσωματικές που έκανε για να αποκτήσει παιδί.

Στην συνέντευξη που έδωσε στην Espresso, η γνωστή τραγουδίστρια που ζει τα τελευταία χρόνια στον Καναδά, αποκάλυψε πως έχασε την δουλειά της, ενώ παρά τις προσπάθειες που έκανε για να αποκτήσει παιδί, δεν τα κατάφερε.

Μάλιστα η ίδια σχετικά με την απόκτηση ενός παιδιού, είπε χαρακτηριστικά: «Προσπάθησα πολύ ν’ αποκτήσω παιδί, αλλά δεν τα κατάφερα. Έκανα τρεις εξωσωματικές και δεν πέτυχε καμία, δυστυχώς. Το σώμα μου καταπονήθηκε με όλες αυτές τις ορμόνες που χρειάστηκε να πάρω. Επίσης έπεσα πολύ ψυχολογικά. Ο Τheo είναι δυναμικός, υποστηρικτικός και υπομονετικός. Με αγαπάει και τον αγαπώ, είμαστε καλά ως ζευγάρι και την οικογένεια του προσπαθώ να την κάνω και δική μου. Όμως στην πραγματικότητα είναι τα παιδιά μιας άλλης γυναίκας. Ναι, τ’ αγαπάω πάρα πολύ, αλλά θα ήθελα και δικά μου παιδιά. Ερχόμενη στον Καναδά πριν από τέσσερα χρόνια νόμιζα πως θα βρω γαλήνη κοντά στη μητέρα μου, την οποία λατρεύω. Δυστυχώς; συνέβησαν κι εδώ άσχημα πράγματα. Στις 6 Σεπτεμβρίου σκοτώθηκε ο σκύλος νου, ο Τσίγκο, στον οποίο είχα τεράστια αδυναμία. Βασικά, τον είχα σαν παιδί μου. Ο θάνατος του με έκανε να χάσω τη γη κάτω από τα πόδια μου, έπαθα μετατραυματικό στρες».